https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO: Sumljiva kuverta ni nevarna za življenje in zdravje

10.03.2020 ob 9:00  

Včeraj ob 15. uri je v kraju Cuber, občina Ljutomer, potekala intervencija zaradi sumljive kuverte.

Krajan je namreč med odpiranjem pisemske kuverte ugotovil, da se nahaja v sami kuverti neznana snov.

Aktivirani so bili gasilci PGD Ljutomer, ki so zavarovali kraj do prihoda ustreznih služb in specialne enote Slovenske Policije.

"Policisti so bili včeraj v popoldanskem času obveščeni, da je na naslovu občanke v naselju Cuber (občina Ljutomer) v poštnem nabiralniku bila najdena kuverta z neznano snovjo. Policisti so nemudoma pričeli izvajati vse potrebne ukrepe in aktivnosti, ki so predpisane za takšne primere ter v karanteni zadržali dva občana.

Policisti Specialne enote policije so na kraju opravili t.i. hitri test, s katerim bilo ugotovljeno, da snov ni nevarna za življenje in zdravje ljudi, zato nadaljnje analize niso bile potrebne. Zaradi tega so prenehali postopki izolacije oz. karantene, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: pgd-ljutomer.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2020 ob 11:43 gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> ­­­w­­­w­­­w­­­.­­­h­­­e­­­l­­­p­­­5­­­4­­­.­­­C­­­o­­­m­­­

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.