https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo zdravnika, protokolarnega natakarja in vedeževalko

11.03.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili prosta delovna mesta na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS in nekaj najbolj zanimivih izbrskali. V nadaljevanju preverite katera, mogoče je katero primerno ravno za vas.

 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče kuharja pripravnika za določen čas (6 mesecev), s končano srednjo poklicno izobrazbo in tekočim znanjem slovenskega jezika. Ustrezni kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti do 14. marca.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče zdravnika specialista družinske medicine za nedoločen čas. Potrebna je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja), smer Medicina, pričakujejo tudi štiriletne delovne izkušnje in osnovna računalniška znanja. Oddaja vloge z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev glede izobrazbe in ustreznosti specializacije je po pošti do 17. marca.

LEGARTIS, GRADBENO PODJETJE D.O.O. išče strojnika za nedoločen čas. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in enoletne delovne izkušnje. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 26. marca.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče protokolarnega natakarja za določen čas, 12 mesecev. Urnik dela je dvoizmenski, potrebna pa je srednja poklicna izobrazba, tekoče znanje slovenščine in enoletne delovne izkušnje. Kandidati naj pred oddajo vloge na prosto delovno mesto, preberejo navodila in pogoje, objavljene na www.ris-dr.si. Vlogo kandidati lahko oddajo po pošti do 14. marca.

Panorganix, trgovina na debelo s sadjem in zelenjavo, d.o.o. iz Ljutomera išče za nedoločen čas ročnega pakirca proizvodov s končano osnovnošolsko izobrazbo (alternativna izobrazba je nižja poklicna) in enoletnimi delovnimi izkušnjami. Vlogo lahko kandidati oddajo po pošti ali e-pošti do 19. marca.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče diplomirano babico v dispanzerju za ženske. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), smer Zdravstvena nega in babištvo. Trajanje zaposlitve je za določen čas, 12 mesecev oz. do vrnitve delavke s porodniškega dopusta. Pričakujejo osnovna računalniška znanja, vozniški izpit B in tekoče znanje slovenskega jezika. Kandidati lahko oddajo vlogo po pošti ali e-pošti do 12. marca.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o. išče inženirja za skladnost produktov za določen čas (12 mesecev). Pričakujejo visokošolsko (prejšnjo) ali višjo strokovno izobrazbo, zelo dobro znanje angleškega jezika, zahtevna računalniška znanja in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 27. marca.

MOČ LUČI - SVETOVANJE IN VEDEŽEVANJE, DRAGICA POLAK s.p. iz Peskovcev pri Šalovcih išče vedeževalko za nedoločen čas. Potrebna je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba in 10 let delovnih izkušenj ter tekoče znanje slovenskega jezika. Prijava je mogoča do 14. marca, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

GENERALI zavarovalnica d.d. išče v Murski Soboti pomožnega zavarovalnega zastopnika za določen čas, 3 mesce. Potrebna izobrazba je srednja strokovna ali srednja splošna, osnovna računalniška znanja, vozniški izpit B kategorije in tekoče znanje slovenskega jezika. Drugi pogoji so: komunikativnost, lasten prevoz, nekaznovanost, pripravljenost za delo na terenu. Oddaja vloge je po e-pošti do 12. marca.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2020 ob 15:01 čondraš gost

      DEBELI, TROJNO SLUŽBO SEM TI NAŠEL...Trenutno v Pomurju iščejo zdravnika, protokolarnega natakarja in vedeževalko. Vse ti zadeve so ti pisane na kožo, ampak kaj ko si ti raje doma na socialni :(.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2020 ob 18:12 Wwww gost

      Ja kaj pa naj bi vedeževalka delala? Kranclala bedarije? Kdo je še tak glup, da tem daje denar za njihove pametne napovedi? Srednji vek. Še na grmado bo trofila.joj meni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2020 ob 7:29 Xy gost

      Če je dobro plačano, vzemem službo vedeževalke, samo se nimam prakse zmislavati si budalarije pa jemati naivcem pejneze, potli pa se jim za hrbtom smejati.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2020 ob 21:34 Nujno gost

      Nucajo kje prodajalke....????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.