https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Filip Draković: Osterc mi je med tekmo na Fazaneriji dejal "mali, daj no ..."

21.7.2011  

V POM-KLEPETU v živo smo gostili mladega vratarja Mure 05, Filipa Drakovića, ki je minulo nedeljo zablestel na tekmi proti Luki Koper, ki so jo Muraši dobili z 1:0. Draković je bil na portalu Siol.net prav tako izbran za najboljšega vratarja 1. kroga Prve lige.

Draković je med drugim v klepetu odgovarjal na vprašanja o tem, ali meni, da bo v nadaljevanju sezone dobil prednost pred Lukom, prav tako je bralce zanimalo, kako je dobil idejo za svojo "odštekano" frizuro. Mladi vratar Mure 05 je zapisal tudi, da so mlajši igralci po tekmi z Luko Koper na Facebooku dobili kar precej novih prošenj za prijateljstvo s strani deklet.

PREBERI CELOTEN KLEPET - TUKAJ

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.