https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Prihaja do prekinitve govornih storitev, operaterji nadgradili dostop do televizijskih vsebin

13.3.2020  

Zaradi prezasedenosti celotnega telekomunikacijskega omrežja prihaja do prekinitev.

 

Kratkotrajne prekinitve govornih storitev

"Mobilne uporabnike obveščamo, da občasno prihaja do kratkotrajnih prekinitev govornih storitev zaradi prezasedenosti celotnega telekomunikacijskega omrežja," navaja Telemach.

Do kratkotrajnih prekinitev govornih storitev zaradi prezasedenosti celotnega telekomunikacijskega omrežja, prihaja tudi pri T-2.

T-2 bo naročnikom za nedoločen čas brezplačno ponudila celotno programsko shemo XL HD

 

 

Telemach odklepa programe

Telemach je za svoje naročnike odklenil dodatne programe.

Številni ljudje bodo več časa preživeli s svojimi družinami, pogosto pred televizijskimi ekrani. Odločili so se, da do 4. maja odklenejo dodatne programe in svojim naročnikom ponudijo najrazličnejše vsebine. Poleg tega Telemach odklepa tudi Video klub, kjer bodo na voljo vsi katalogi in programi, za katere je podjetje lahko pridobilo soglasje za odklepanje.

Telekomovi centri do nadaljnjega zaprti 

Telekomovi centri so do nadaljnjega zaprti. Odločitev so sprejeli v skrbi za zdravje uporabnikov in zaposlenih. Storitve lahko urejate prek Mojega Telekoma, lahko pa jim pišete na info@telekom.si ali pokličete brezplačno številko 080 8000. Za tehnično pomoč so vam na voljo na tehnicna.pomoc@telekom.si ali prek brezplačne številke 080 1000.

Telekom Slovenije nadgradil dostop do televizijskih vsebin

Pri Telekomu so za mesec dni brezplačno nadgradil vse televizijske programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami v slovenskem jeziku.

Brezplačen dostop je omogočen do kanalov Nickelodeon, Jim Jam, Minimax, Da Vinci Learning in aplikacije Da Vinci Learning, so sporočili iz podjetja. Vsebine so namenjene otrokom od 6. do 12. leta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.