https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Odrancih zagorela topla greda zraven lesene ograje

02.04.2020 ob 12:00  

Danes ob 9.55 je v Odrancih zagorela topla greda zraven lesene ograje.

Požar so do prihoda gasilcev že pričeli gasiti lastniki. Gasilci PGD Odranci so dokončno pogasili požar in pregledali pogorišče, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.04.2020 ob 13:29 Xy gost

      No tota greda je zgleda bila premalo topla. Uff.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.04.2020 ob 17:18 gost

      Lp.Zagorela je manjsa greda,ki se je pogasila sama oz mi..gasilci so prisli samo pogledat.tak da pisite kar je res oz ne napihujte zadeve.hvala

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.04.2020 ob 20:16 gost gost

      Lp.Zagorela je manjsa greda,ki se je pogasila sama oz mi..gasilci so prisli samo pogledat.tak da pisite kar je res oz ne napihujte zadeve.hvala Mislim da noben ne napihuje zadeve...bodite veseli da se je razpleto kot se je lahko bi bilo veliko huje... ker potem bi pa te gasilci imeli zelo veliko dela...bolje da pridejo gasilci in obrnejo...Mislim da ste lahko samo hvaležni gasilcem in jim daste za pivo ali liter. Lp

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.04.2020 ob 22:39 gost

      Jaz pravim da kdo to pisi naj pise tak kot je blo v resnici ne pa obracat po svoje... Gredico smo pogasili sami z enim vedrom vode... Tu pa zaj zgleda kot da je gorelo newem kaj.za gasilce pa ne pravim nic, vsaka cast da so prisli pogledat, posredovati jim pa hvalabugu ni bilo treba, kot pise da so ga pogasili do konca!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2020 ob 0:20 Prlek gost

        Zagorelo vam je pa vrjetno zaradi sonca previsoke temperatura. Ali zaradi vaše malomarnosti?

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2020 ob 7:17 Cuzek gost

      Cuzek saj pa noben ni pisal komu se je zgodilo....saj res v Odrancih( pognedaj ka bi sosed Vido ali mel isto ko mi) .....Brez besed...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.