https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Teleing Pomurja premagale Madžarke

Beltinci  

V drugi prijateljski tekmi so igralke Teleing Pomurja v soboto, 23. julija, premagale madžarsko prvoligaško ekipo Nagykuttas z rezultatom 4:3.

Nogometašice Teleing Pomurja so v minulem vikendu opravile mini priprave, saj so od petka do nedelje opravile skupaj pet treningov in odigrale tekmo z madžarsko prvoligaško ekipo Nagykuttas.

Začetna postava Pomurk je bila naslednja: Mori, Prša, Klemenčič, David, Zelko, Rogan, Korosz, Špur, Tibaut, Vrabel in Farkaš.

V nadaljevanju so še zaigrale: Kosi, Antolin, Kozic, Ferencek, Zadravec, Perša, Žalik, Šemen, Havaši

Prve so na srečanju povedle Pomurke, strelka pa je bila Tjaša Tibaut, ki je z nekaj več kot 20 metrov poslala žogo pod prečko gostujoče vratarke. Vendar je vodstvo kratko trajalo, saj so gostje izenačile po dokaj nenevarnem napadu. Nizko zavrnjena žoga z leve strani je nepričakovano spolzela skozi roke Morijevi, gostojoča napadalka pa je darilo spremenila v izenačenje rezultata. Vendar tudi to ni trajalo dolgo, saj se je po predložku Roganove žoga od gostujoče branilke odbila v mrežo in domača ekipa je povedla z 2:1. Ko se je že pričakoval zadnji sodniški pisk v prvem polčasu, še ena napaka v domači obrambi in na odmor se odide z rezultatom 2:2.

Drugi polčas je prinesel kar nekaj sprememb v postavah ekip, kar so v začetku bolje izkoristile gostje in povedle strelom z leve strani, ki je končal v samem zgornjem kotu Lucije Mori. Od tega trenutka dalje so bile popolne gospodarice na igrišču igralke Teleinga. Za izenačenje je bilo poskrbljeno zelo hitro. Na sredini igrišča je Staša Špur odvzela žogo nasprotnicam, sledila je kratka podaja do Vanje Kozic, ki je iz prve na desnem boku odigrala do Damjane Antolin, sledil je predložek in Tanja Vrabel je zabila z glavo za izenačenje na 3:3. Končni rezultat je postavlja Tanja Vrabel v 70 minuti, ko je dosegla zmagoviti zadetek s prostega strela. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.