https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz tovornih vozil kradla gorivo

09.04.2020 ob 12:35  

Policisti PP Gornja Radgona so danes malo po 2. uri obravnavali kaznivo dejanje tatvine in poskus storitve kaznivega dejanja velike tatvine na parkirišču bencinskega servisa Grabonoš. Po prijavi oškodovanca, da so mu odtujili gorivo iz rezervarja tovornega vozila, so policisti ob prihodu na kraj zaznali prečrpavanje goriva iz drugega tovornega vozila.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da sta voznik in sopotnik tovornega vozila, državljana Romunije parkirala tovorno vozilo na parkirišču. Na levi in desni strani sta bili parkirani tovorni vozili madžarskih državljanov. Državljana Romunije sta iz drugega tovornega vozila prečrpala gorivo za okrog 450 evrov, kar so na kraju zaznali policisti. Od črpanja goriva iz prvega tovornega vozila pa že prej zaradi zalotitve s strani oškodovanca odstopila. 

Predmeti, ki so bili uporabljeni pri kaznivem dejanju so bili zaseženi in bodo skupaj s kazensko ovadbo poslani na pristojno Okrožno državno ožilstvo v Murski Soboti.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.