https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nekatere trgovine spreminjajo svoj delovni čas

11.04.2020 ob 6:00  

Nekatere trgovine so med tednom podaljšale delovne čase, ob nedeljah in med prazniki pa bodo vse zaprte.


Spar je spremenil delovni čas vseh trgovin Spar in Interspar. Kot so sporočili, so se s tem »odzvali na želje mnogih kupcev, ki zaradi prejšnjih časovnih omejitev niso utegnili v miru opraviti nakupa«.

Trgovine Interspar bodo od ponedeljka do sobote odprte med 8. in 20. uro, v nedeljo pa ne bodo odpirale svojih vrat. Trgovine Spar pa bodo od ponedeljka do petka obratovale med 8. in 20. uro, v soboto med 8. in 18. uro, v nedeljo pa bodo prav tako zaprte. Tudi na velikonočni ponedeljek Spar trgovin ne bo odpiral.

Trgovine Eurospin so po novem odprte od ponedeljka do petka obratovale med 8. in 20. uro, v soboto pa med 8. in 18. uro. S podaljšanjem delovnega časa želijo omogočiti čimbolj varno nakupovanje ter preprečiti, da bi bile njihove trgovine ob določenih urah preveč obiskane. Ob nedeljah in paznikih bodo tudi trgovine Eurospin zaprte.

Lidl je poenotil delovni čas svojih poslovalnic. Odprte bodo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Med 8. in 10. ter med 19. in 20. uro bo nakup izključno za ranljive skupine (invalidi, upokojenci, nosečnice ipd.). V nedeljo in ob praznikih pa bodo trgovine Lidl zaprte.

»S poenotenjem delovnih časov stopamo korak naproti kupcem, ki zaradi drugih obveznosti preko dneva nakupa ne morejo opraviti. Naše ekipe bomo številčno okrepili in vam tako omogočili mirno nakupovanje,« so zapisali pri Lidl Slovenija.

Ostali veliki trgovci delovnega časa zaenkrat še niso spremenili. Hofer obratuje vsak dan med 8. in 20. uro in je zaprt v nedeljo in ob praznikih. Trgovine Tuš so odprte od 8. do 18. ali 20. ure in so zaprte ob nedeljah. Trgovine Jager odpirajo svoja vrata od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro ter ob sobotah med 7. in 17. uro. Ob nedeljah in praznikih so zaprti. Odpiralne čase Mercator trgovin pa najdete na spletni strani tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2020 ob 20:03 rile gost

      Me pa res zanima ,kdo si želi trgovine odprte do 20,00??? Dovolj bi bilo med tednom do 17,00 v soboto pa do 15,00.Vsi bi pravtako vse imeli..

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2020 ob 14:36 Ribič gost

      Rile ne komentiraj na pamet sigurno ne hodiš v službo pa maš čas

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.