https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Sončnim in toplim praznikom sledi ohladitev, ki bo prinesla snežinke

11.04.2020 ob 10:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes in jutri bo večinoma sončno in toplo.


Danes bo sprva pretežno jasno, na severovzhodu občasno zmerno oblačno. Sredi dneva in popoldne bo nekaj oblačnosti občasno tudi drugod. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24 °C.

Jutri bo pretežno jasno, popoldne bo zapihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 9, najvišje dnevne od 20 do 26 °C.

Opozorilo!

Povsod po Sloveniji je velika požarna ogroženost naravnega okolja.

Meja sneženja se bo lahko spustila precej nizko

V ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, predvsem bo veliko koprenastih oblakov. Pihal bo jugozahodnik. V noči na torek se bodo od sever začele pojavljati padavine, ki bodo do jutra zajele večji del Slovenije. Meja sneženja se bo prehodno lahko spustila precej nizko. Čez dan bodo padavine ponehale. Zapihal bo okrepljen severovzhodnik, na Primorskem burja. Občutno se bo ohladilo, poroča Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2020 ob 11:18 Lendavski nadvojvoda gost

      Jebeš ga,virus ,zmrzal ,Ivan,Trump...jezdeci....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.04.2020 ob 13:16 čondraš gost

        Švedska je dolgo vztrajala pri samosvojem načinu spopadanja s širjenjem novega koronavirusa, a – kot kaže – bo zdaj tudi sama sprejela strožje ukrepe. Foto: Reuters Na Švedskem je za koronavirusno boleznijo 19 do zdaj po najnovejših podatkih umrlo 793 ljudi, število okužb pa se je povečalo na 9141 primerov. MMC...debeli ;)

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2020 ob 12:22 gost

      Zadnji čas je za en lejpi dešč magari snejk .

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.04.2020 ob 18:58 kmet gost

      kakši dešč, ka se van mejša, vej de pa te hitro vse raslu, pa pozabimo na koronavirus. Ka de se narava koji kurac prebujala, mij mu pa notri zaprejti. Tou tüdi naj JJ prepove, saj je vsemogoč, bumbar zarukani.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.04.2020 ob 13:26 N gost

      Ni zadosti zgage s tem virusom, se pomrzne naj, da se sadja svojega ne bomo imeli?dež naj namoči, sneg pa zelo zamuja. Zdaj je pomlad, za vraga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.