https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ohladilo se bo

13.04.2020 ob 13:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo zmerno oblačno, pihal bo jugozahodni veter. Jutri bodo sprva padavine, popoldne se bo jasnilo. Ohladilo se bo.


Danes popoldne bo delno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 °C.

Jutri zjutraj bodo padavine od severa zajele večji del Slovenije. Meja sneženja se bo ponekod v notranjosti lahko spustila do nižin. Zapihal bo severovzhodni veter. Sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, najpozneje v južni Sloveniji. Popoldne se bo delno zjasnilo. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, najvišje dnevne pa od 5 do 10 °C.

Opozorilo

Danes je po Sloveniji še velika požarna ogroženost naravnega okolja.

Obeti

"V sredo bo jasno. Zjutraj bo v zatišnih legah nevarnost pozebe. Burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. V četrtek bo pretežno jasno. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter," navaja Arso.

Mimogrede, v Združenih državah Amerike se je sezona neviht začela zelo pestro.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2020 ob 16:19 Zelen gost

      Zdaj ko vse cveti res skoda virus pol se narava naredi svoje saj sami smo to naredil, ni cudno da je tako pravijo ostanite doma zakaj pa pol ribijo in se tam dobivajo druzijo itd...tudi v najmanjsi obcini pomurja je tako samo eni lahko delajo kar hocejo, trgovine za otroska oblacila pa zaprto a to nihce ne pomisli, da otroci hitro prerastejo in rabijo, na spletu ne more vsak ker je precej drazje, niti pomeriti ne morejo in nic, v glavnem da se ribi in se drugace se druzijo cudno vse skupaj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2020 ob 18:51 ....... gost

      košarko špilajo, pa vsi vidijo in komu kaj? Glavno, ka JJ nekaj začne ni pa v stanju tega kontrolirat, toliko, kot se je včeraj srečavalo ljudi na eni od stez, se jih ne sreča v najboljših časih, potem pa popivat od hiše do hiše. In precej takih, ki so pripadniki vladajoče SDS oziroma celo strankarski veljaki. Jebi ga, tudi to koronasranje.,

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2020 ob 21:03 gost

        Ce si bedak ti niti kontrola ne pomaga, razen udbo diktature kot je bil za casa starega diktatorja tita.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2020 ob 19:26 gost

      TIJ si bedak pa vsi tisti okoli tebe ki tole delajo! grobe si kopate sami!!!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.