https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vstopnice za prekmurski derbi se dobro prodajajo

 

Težko pričakovan nedeljski prekmurski nogometni derbi med Muro 05 in Nafto na Fazaneriji bo sodil v tem trenutku najboljši slovenski delilec pravice. Vstopnice se dobro prodajajo že v predprodaji, na tribunah bo na povabilo kluba zastonj nogometašice Teleing Pomurja.

Damirju Skomini, ki je v minuli sezoni sodil na nekaterih tekmah Lige prvakov (med drugim tekmo osmine finala med Real Madridom in Lyonom), bosta kot stranska sodnika pomagala Marko Stančin in Manuel Vidali.

Izjemno zanimanje za tekmo

Tekma med Muro 05 in Nafto na Fazaneriji je sicer ena izmed najbolj pričakovanih med prekmurskimi ljubitelji nogometa v zadnjih letih. V nedeljo se tako pričakuje nov rekord stadiona, na Fazaneriji bodo zaradi izjemnega zanimanja namestili dodatne montažne tribune. Zaradi tega so v vodstvu Mure 05 že pozvali, da si vstopnice priskrbite že v predprodaji na enem izmed prodajnih mest - trgovini Golgeter, v dnevnem baru Gol na stadionu Fazanerija, v lokalu Unisex, v Žuti kuči na Vestniku in v Turistični agenciji TIP tours v Lendavi.

Na derbiju tudi nogometašice Pomurja

Nedeljskemu derbiju med Muro in Nafto bodo priča tudi nogometašice in vodstvo Ženskega nogometnega kluba Teleing Pomurje Beltinci. Mura je vodstvu beltinskega kluba poslala povabilo, ki so ga v ženskem nogometnem klubu z veseljem sprejeli. Petindvajsetčlansko ekipo iz Beltinec bodo predstavljale nogometašice in vodstvo, katerega predsednik je Štefan Kozic, trener pa Bojan Jančar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.