https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Zaradi neprilagojene hitrosti trčil v kovinski drog in se hudo poškodoval

20.04.2020 ob 13:30  

V Renkovcih je minulo soboto, malo po 15.30, voznik neregistriranega motornega kolesa, v blagem levem ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v desni jarek in trčil v kovinski drog ulične razsvetljave. 

Med vožnjo voznik ni uporabljal varnostne čelade. V nesreči se je hudo telesno poškodoval. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog in poročilo na ODT.

"Motoristi, če že morate nujno na pot, poskrbite za varnost! Ne hodite na pot, če ni nujno. Kljub vsesplošnim pozivom, naj ljudje ostanejo doma, če nimajo nujnih in neodložljivih opravkov, je opaziti, da se je, tudi zaradi lepega vremena, povečalo število motoristov na naših cestah.

Vse voznike enoslednih vozil zato opozarjamo, naj bodo pri vožnji v začetnih dneh motoristične sezone še posebej previdni in pozorni in naj poštevajo cestno prometne predpise ter uporabljajo zaščitno opremo. Prav tako na večjo prisotnost motoristov v cestnem prometu," policisti opozarjajo vse ostale udeležence.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.04.2020 ob 15:39 Štanga gost

      Kadar imajo motoristi nesrečo jih zmeraj nekdo izsili. Tokrat mu je prednost odvzela kovinska štanga

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.