https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Otrok nepravilno prečkal vozišče in se zaletel v avtomobil

30.04.2020 ob 7:54  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila ter tri primere povoženja divjadi.

Ob 12 uri se je v Murski Soboti, zaradi nepravilnega prečkanja vozišča, otrok zaletel v sprednji del osebnega avtomobila. Pri trčenju se je otrok lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino motorne žage, kaznivo dejanje zatajitve denarnice, tujca, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje in vlom v garažo od koder je bila ukradena traktorska kosilnica, puhalnik za listje ter še nekaj orodja. Vlomilca sta bila kasneje izsledena in ustavljena v bližini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V Lendavi je bil vozniku zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja. Prav tako je bil osebni avtomobil zasežen tujemu državljanu, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornji Petrovci in Ljutomer.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.