https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Vsi začasno nameščeni stanovalci v Biotermah, preseljeni nazaj v ljutomerski dom starejših

1.5.2020  

Z velikimi napori zaposlenih v DSO Ljutomer, zunanjih delavcev in strokovnih vodij ter vseh, ki so jim priskočili na pomoč trenutno uspešno obvladujejo stanje v domu starejših.


Kot so sporočili iz DSO Ljutomer, je bilo danes 27 stanovalcev pozitivnih, njihovo stanje je stabilno.

Z današnjim dnem je vodenje negovalnega tima nazaj prevzela dosedanja zaposlena diplomirana medicinska sestra. Vsi stanovalci, ki so bili začasno nameščeni v Biotermah, so preseljeni nazaj v dom Ljutomer.

Trenutno so razmere obvladovane, zaradi številnih odsotnosti zaposlenih delavcev pa še naprej potrebujejo zunanje sodelavce, zlasti bolnišnično usposobljeno osebje, za katero so ponovno zaprosili. Tudi na Zavodu za zaposlovanje so objavili več razpisov za prosta delovna mesta.V domu pravijo, da si zelo prizadevajo in želijo, da bodo ugodno epidemiološko sliko in trend lahko zadržali tudi v prihodnje, zato prosijo vse, ki sodelujejo v tem boju, da z enako vnemo delajo še naprej.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.