https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Murskosoboška galerija ponovno odpira svoja vrata

05.05.2020 ob 11:33  

Galerija Murska Sobota v četrtek ponovno odpira svoja vrata, pri tem pa vabi tudi na ogled nove razstave. 


Iz murskosoboške galerije z veseljem sporočajo, da v četrtek, 7. maja 2020, ponovno odpirajo svoja vrata. Ob tem so pripravili tudi novo razstavo z naslovom "Konkretna umetnost iz stalne zbirke Galerije Murska Sobota", ki bo na ogled do 3. junija 2020.

Obiskovalce galerije ob tem prosimo, da upoštevajo naslednja navodila:

  • V galerijo prihajajte le osebe brez bolezenskih znakov.
  • Ob vstopu v galerijo si razkužite roke.
  • V vseh prostorih je obvezna uporaba lastne zaščitne maske.
  • Upoštevati je potrebno predpisano medsebojno razdaljo (najmanj 2 m).
  • Upoštevati je potrebno higieno kašlja.
  • Vstop v razstavne prostore je možen le za posameznike, družine in manjše skupine (do 3 osebe).
  • Priporočljiva dinamika obiska je 1 obiskovalec na 20 m² neto površine prostora hkrati, če bo obiskovalcev več, bomo določili interval vstopanja.
  • Obiskovalci morate obvezno upoštevati smer gibanja po razstavnih prostorih.
  • Listanje publikacij v galerijski trgovini ni dovoljeno.
  • Strokovnih vodstev po aktualnih razstavah do nadaljnjega ne bo, prav tako ne pedagoško/andragoških programov, posvetovanj, okroglih miz, odprtij razstav ter drugih dogodkov, ki vključujejo tesnejše druženje.
  • V dokumentacijo in knjižnico vstop za obiskovalce zaenkrat ni mogoč.

Za zaščito obiskovalcev in zaposlenih so uredili vse potrebno in delovanje prilagodili smernicam, ki jih je izdalo Ministrstvo za kulturo 29. 4. 2020. V prostorih galerije upoštevajo vse tehnične ukrepe, ki jih določa Nacionalni inštitut za javno zdravje v priporočilih, objavljenih dne 28. 4. 2020.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.05.2020 ob 12:02 Weaver gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/KyhBlpP   

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.