https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Pri NŠ Mura pripravljeni na nadaljevanje nogometnega dogajanja

7.5.2020  

NŠ Mura pozdravlja sprostitev ukrepov, ki športnikom dovoljuje vrnitev k treningom, in prizadevanje Nogometne zveze Slovenije za ponovno oživitev nogometnega dogajanja, so zapisali na njihovi spletni strani.


»S treningi bomo skladno s pričakovanimi priporočili pričeli v naslednjih dneh. Za zdaj nogometaši trenirajo v manjših skupinah in brez medsebojnih stikov,« sporoča predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič.

Čeprav je od prekinitve vseh aktivnosti minilo že skoraj dva meseca, se je klub v vmesnem času dobro pripravil na ponovni zagon. »V klubu smo se na sprostitev ukrepov in začetek treningov dobro pripravili. Tako so se tujci v Slovenijo vrnili že pred dvema tednoma in po končani obvezni karanteni opravili tudi testiranje na koronavirus. Vsi testi so bili negativni

S pozitivnimi premiki se v murskosoboškem klubu tako nadejajo k vrnitvi nogometa v naša življenja.

»Upamo, da bodo zdravstvene razmere v naslednjih dneh dovoljevale, da se bodo ukrepi še sproščali. Prepričani smo, da se ob upoštevanju omejitev, lahko obe tekmovanji (Prva liga Telekom Slovenije in Pokal Slovenije) regularno zaključita na igrišču. V to smer nakazuje tudi dogajanje v naših sosednjih državah,« zaključuje Kuzmič.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2020 ob 4:10 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/KyhBlpP   

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2020 ob 18:21 Xy gost

      Bog pomagaj.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2020 ob 19:20 Sluga gost

      Mura je na 8 mestu od desetih ekip po igranju mladih igralcev gospod KUZMIČ še vedno zavaja kako Mura forsira mlade igralce toliko o domačih mladih še v Beltincih ne igrajo Murini mladi velika sramota

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.05.2020 ob 12:13 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Joj, raje se naj ne igra. VSAJ NI PORAZOV.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.