https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vstopnice za tekmo Mura 05 : Nafta v predprodaji pošle

Murska Sobota, 28.7.2011  

Nedeljski derbi med Muro in Nafto bo bržkone razprodan, saj so pošle skoraj vse vstopnice, ki so bile dane v predprodajo. Predprodaja je tako ustavljena, majhen delež preostalih kart pa bo na voljo pred tekmo na blagajni kluba.

Kot so sporočili iz vodstva Mure 05, bodo točno število le-teh pravočasno objavili. V tem trenutku klub zbira podatke o tem, koliko vstopnic je bilo dejansko prodanih in na podlagi tega se bodo odločili za nadaljnje aktivnosti. Kot so še sporočili iz murskosoboškega prvoligaša, bi glede na interes javnosti po vstopnicah lahko najverjetneje napolnili dva stadiona.

Znano je tudi že, da bo klub poskrbel za dodatne montažne tribune, ki jih bodo začeli postavljati jutri oz. v soboto. 

    Komentarji

    1. prekmurjerepublika
      28.07.2011 ob 20:35 prekmurjerepublika

      Če drži podatek, ka je blo v predprodaje prodaneh bluze 4000 kart, s ten ka majo nekateri še sezonsko, pa vip...pa ka majo deca do 12 let brezplačno je 4500 mest že zapunjeneh :) Tak ka de v nedelo na voljo še 1000-2000 kart, odvisno, če do rejsan postavile montažne in kakpna de kapaciteta le teh!! Očitno de v nedelo na stadione med 5500 in 6000 lidij, kar je fenomenalno, naj spomnimo ka je blo proti Kopri nič več kak 4500 lidij :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. murazavedno
      28.07.2011 ob 21:15 murazavedno

      super tou se je znalo ale vseeno glede zanijmanja be trbelo date več kart vsaj 5000

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.