https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Športna tekmovanja na državni ravni bodo možna tudi v ekipnih športih

13.5.2020  

Športna tekmovanja na državni ravni bodo od 23. 5. mogoča tudi v ekipnih športih, je prek Twitterja sporočil predsednik vlade Janez Janša.

Vlada je odpravila tudi prepoved športne vadbe v športnih objektih, ki so sestavni del vzgojno-izobraževalnih zavodov. Športna vadba je dovoljena tudi vsem udeležencem v programu prostočasne športne vzgoje otrok in mladine. Dovoljeno bo izvajanje športnih tekmovanj do vključno državne ravni, in sicer v panogah, ki imajo evidentiran uradni tekmovalni sistem.

 

 

Prve tekme NZS načrtuje junija

Predsednik nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović se je na sporočilo predsednika vlade Janeza Janše odzval z besedami, da je to "veliko olajšanje za nogomet in šport nasploh". Prve tekme NZS načrtuje junija.

"Pogovarjali smo se že s klubi, njihova žela je bila, da bi imeli po dolgem premoru treninge pred prvimi tekmami vsaj štiri tedne. Tako da načrtujemo prve tekme v prvem ali drugem tednu junija, 5., 6. ali 10. v tistem mesecu," je v pogovoru za STA povedal Mijatović.

"Za nogomet v Sloveniji ta odločitev pomeni ogromno v tekmovalnem pomenu, saj bomo na igrišču dobili prvaka in udeležence evropskih tekmovanj. Za NZS samo pa finančno to ne pomeni razbremenitve zaradi dodatnih varnostnih in zdravstvenih zahtev. Te pa so pomembne v tem času epidemije novega koronavirusa in jih bomo v polni meri upoštevali, saj smo med drugim številne predloge dali tudi sami," je za STA dodal Mijatović.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2020 ob 20:18 svetlost gost

      princ teme se prebuja, škoda uničuje si vladavinski rok, saj se mu neusmiljeno približujejo kolesarji, konec 32 letne epohe JJ, upokojitev in molitve za tiste, ki jih je v svojih vladavinah prizadel do konca življenja, nič od nič, od človeka.Seveda če moliti sploh zna, je pa nekajkrat tudi pred volitvami in po njih obiskal cerkev na Brezju, tko, da je le mogoče kaj staknil.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 20:52 Hadik gost

        Svetlost,Janšek mali si prizadeva,to je,pa v zgodovini slovenski se ga bo le pljuvalo .

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 22:10 Lendavski nadvojvoda resnični. gost

        Sem Lendavski nadvojvoda, kličejo me tudi princ teme, to pa zato, ker me je v otroštvu spolno zlorabil princ teme, brat od moje mame, striček princ teme, zato imam še danes travme in ga vsak dan omenjam. Upam, da me razumete. Hvala za razumevanje. Princ teme..-Lendavski nadvojvoda-Debeli fuknjenec ma vas rad.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.05.2020 ob 20:32 gost

      Škofi so se požvigali na Janšo in njegove odloke. Odprli so cerkve in začeli z mašami. Da puklasti Janček ne bi izpadel največji idiot , je tudi on začel odpirati ostalo.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 21:00 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Tak je.Naš škof pa ni resen,špeha ni izgubil med postom (kar je bogokletno),niti med virusom.Človik sveti ,škof,ka dá telku na sebé,se jemi ....je...za....puno toga.Amen.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.05.2020 ob 21:21 čondraš gost

      Končno spet fuzbal, da si debei majmun malom odpočije od Janše in preusmeri svojo bolezen na Muro :)

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 21:34 gost

        Tega niti v sanjah nisi pričakoval. Ni bilo potrebe, da levičari rušimo puklastega Jančeka. Sami škofi so ga z eno potezo zrušili.Dva dni si nucal, da si k sebi prišel. Je zelo boleče zate, a moral se boš sprijazniti s tem, da puklastega nihče ne mara.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.05.2020 ob 21:30 Lendavski nadvojvoda(original gost

      Škof je moj kolega, včasik sva ga pila fkuper, potli pa sva si đajca cuzala , pijaniva. Ja sam znani pederčina, sa Škofom sva več od maloga prijatelja.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 21:50 čondraš gost

        To ni nobeno presenečenj...grozno, saj smo vedeli da se ti je moglo nekaj silo hudega zgoditi v življenju, da si duševno zbolel.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 21:59 gost

        Bedak,nikoli ne boš jaz,preveč primitiven si,nemoški,drkadžijo.Tisti,ki si prisvajaš tuje ,ti,ki nisi sposoben svojega imena,ti,ki niti moralen nisi,kaj si,nič,jaz,Lendavski nadvojvoda(originalen),kaj povedati,niti duhovit nisi,obsojen vso življenje biti sam,ženske nikoli pobožati.Si pa Ivanov,to pa,kradeš ,goljufaš,samo človek ne boš.Piši kar želiš,mojega sloga ne boš zmogel.Beda ti ena.Vidim,dece nimaš,babe tudi ne,sramovali bi te se.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 22:09 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Štu si ti ? Tij si moja kopija, sakši zna ka sam budalo ka ma preveč časa pa ka sam samar, pa ka ma maluga 11 cm pa ka mam penziju 1300 Deutche maraka, sakši zna ka ne vem što je moj oča pa ka tou niti moja mati ne ve! Budalo jedno, nađi si drugo ime i nemoj da me drkaš sa mojim ,Lendavski nadvojvoda(original), jer imam papire od psihiatrića !!!!

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.05.2020 ob 21:34 čondraš gost

      Debeli tebi se bo zmešalo od dela, od zdaj boš imel dnevno članke o Muri in se ti bo odpičilo, na dveh frontah se boš bojeval, res je da imaš 30 osebnosti, ampak samo 1 par rok...ne vem če boš zmogel, mogoče bi bilo za poizkusit s kakšnimi plesnimi mamili ?

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.05.2020 ob 21:43 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Čundraš,ljepotico ti moja,pa gdje ti,da ti onaj seljak opet ne zagorćava život?Pusti ti to,Jovan slovenaćki je u tebi,to ti daje snagu ,dat ćeš na slavu ,bit će slava ,naša domača.Ipak si ti naš, najlepši si sa šajkačom koju ti dala baba tvoja.Ali,jebem ti,koje ti je to ime Ču..f ..er?.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.05.2020 ob 21:54 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Najbole mi je všeč te kda se mi škof z debelof ritjof sede na glavou pa mi prdij v usta, nega lepšuga. JA sam šfofova cipica, pa v janko me oblači.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.05.2020 ob 23:04 Lendavski nadvojvoda gost

        No,tako je s tem,vse doživimo,en bedak me imitira,poskuša biti jaz,me zasleduje kot lendavski...,da ni nemara pedr,bog bomagaj,mu dam na gobec,kmečko.Je polpismen,vulgaren in ,kaj povedati,pičk...v živo še videl ni.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.05.2020 ob 7:48 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Spet se bo začelo težko obdobje za Muro. Sedaj vsaj ni bilo porazov, od ponovnega začetka pa spet trpljenje. HAHAHAHAHAHA

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.05.2020 ob 8:14 G. O. S. T. gost

      Gdo, te imitira gdo le še gre zahrptne igrice,,,, princ, teme,,, in njegovi hlapci,,, čunder,,, na primer.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.05.2020 ob 15:17 G. O. S. T.,,, gost

      ,,, čunde,,, on zelo dobro ve gdo je,,, princ teme,,, To je eden in edini Janes Janša.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.