https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Zaključek Pokala Slovenije bo potekal v NNC Brdo, znan termin tekem

25.5.2020  

Zaključek tekmovanja bo zaradi posledic epidemije odigran po skrajšanem programu, tekme polfinala in finala pa bodo odigrane v Nacionalnem nogometnem centru Brdo. Finale bo odigrano 24. junija ob 17:30.


Prvi polfinale bo na Brdu pri Kranju odigran v torek, 9. junija ob 17.30, ko se bosta pomerila prvoligaša Aluminij in Mura. Kidričani so v četrtfinalu ugnali Koper, Muraši pa so bili boljši od Domžal.

"V drugem polfinalnem paru se bosta v sredo, 10. junija ob 17.30 pomerila Kalcer Radomlje in Nafta. Lendavčani so za uvrstitev v polfinale v dveh tekmah izločili Rudar Velenje, Radomljani pa so bili boljši od Celja.

Vse tri tekme zaključka Pokala Slovenije si bodo gledalci lahko ogledali preko televizijskih zaslonov, saj bodo tekme odigrane brez občinstva. Prenosi bodo na Sport klubu, kjer bo pred vsako tekmo potekal tudi studijski del," poroča NZS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2020 ob 16:35 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Za Muro je tako ali tako vseeno. Poraz v polfinalu je siguren.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2020 ob 18:40 gost

      Pricakovano cez les..........

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.05.2020 ob 19:29 GRINGOS gost

      IDIOTI KAK ŽE IDE 3 4 MURA MURA MURA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.05.2020 ob 15:06 gost gost

      MURA je svetinja!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.