https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in pristal v obcestnem jarku

29.05.2020 ob 17:21  

Danes ob 16.12 uri se je na cesti Stročja vas - Razkrižje pri naselju Veščica pripetila prometna nesreča v kateri je osebno vozilo zapeljalo s cestišča.

Danes ob 16.12 je v Veščici, občina Razkrižje, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in pristal v obcestnem jarku. Gasilci PGD Ljutomer so s tehničnim posegom rešili poškodovanega voznika iz vozila in ga predali reševalcem NMP Ljutomer, ki so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota. Gasilci so očistili cestišče in pomagali avtovleki pri odstranitvi vozila.

Na kraju neseče so bili policisti, reševalci in gasilci PGD Ljutomer, cesta je bila tudi zaprta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.