https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri kraji goriva iz tovornega vozila ga je zalotil lastnik

01.08.2011 ob 8:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, ki se je končala z gmotno škodo. Obravnavanih je bilo šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru in trije primeri povoženja divjadi. Pridržani sta bili dve osebi.  

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine, dve poškodovanji tuje stvari in ponarejanje listin. Soboški policisti so obravnavali poškodovanje poštnih nabiralnikov v stanovanjskem bloku, poškodbo osebnega avtomobila in tatvino registrskih tablic. Radgonski policisti so obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila na avtocestnem počivališču, policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe pa tujca, ki je uporabljal  ponarejene dokumente. Lendavski policisti so obravnavali tatvino goriva iz tovornih avtomobilov. Storilca, ki je povzročil za 550 evrov materialne škode, je pri dejanju zalotil lastnik in ga pregnal s kraja. Policisti so osumljenca izsledili in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomirili je bilo odrejeno pridržanje, ostali pa so s kršitvami prenehali. Obravnavana sta bila tudi dva tuja državljana, ki sta nezakonito bivala v Republiki Sloveniji. Izrečena jima je bila globa in ukrep odstranitve tujca iz države.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan kolesar. Kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil neregistriran osebni avtomobil in je bil brez vozniškega dovoljenja, je bilo zaseženo vozilo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na pomurski avtocesti.      

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.