https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Lendavski navijači bučno navijali in pripravili sprejem nogometašem

11.6.2020  

V polfinalu na Brdu pri Kranju so nogometaši lendavske Nafte po enajstmetrovkah premagali Kalcer Radomlje s 4:2. Po rednem delu in podaljšku je bilo 1:1. 

Lendavskim nogometašem je kljub dvema nogometašema manj na igrišču uspelo premagati Radomlje in to po strelih z bele točke.

V 12. minuti je Mitja Novinič iz prve sprožil z 20 metrov in zadel za 1:0. O dvoboju so odločale enajstmetrovke, pri katerih se je izkazal Raduha, ki je obranil poskusa Jaki Štromajerju in Robiju Jakovljeviću.  Za Nafto so iz enajstih metrov zadeli Mitja Novinič, Rok Pirtovšek, Žiga Živko in Roland Paku, ki je dosegel odločilni gol.

Kar smo že poročali, si lahko preberete TUKAJ.

Foto: Fb NK Nafta

Za Nafto je bila to prva uvrstitev v finale Pokala Slovenije in temu primerno je bilo veselje nogometašev po tekmi in številnih navijačev v Lendavi, ki so tekmo spremljali tudi v gostinskih lokalih. 

Spremljanje tekme v Lendavi je v fotografski objektiv ujel Tomaž Galič.

 Foto: Tomaž Galič

Po poročanju spletnega portala Lendavainfo, je lendavske nogometaše malo čez eno uro zjutraj pričakalo kakšnih 30 najzvestejših navijačev z baklami.

Nafta se bo v finalu, ki bo 24. junija, pomerila z Muro, ki je v torek s 4:0 premagala Aluminij.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2020 ob 12:13 Zdravo gost

      Bravo, čustva, strast.. To je to! To največ pomeni! Raduhi pa kapo dol, igralec tekme!

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2020 ob 12:34 Busybee gost

      Samo se veselte do 24...te pa boste padli na realna tla!!! Turbaši drkajte si kurce prizadetkoji vi in vaš Df bacil...25 junija vas izselimo na Madžarsko!!!

      8 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2020 ob 12:51 Propadla Mura gost

        Prizadet - Nafta do finala - čestitke vendar to je največji domet - ali....nekaj veselja za vas vendar na koncu poči bič.

        1 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2020 ob 15:14 gost

        Busybee, naj te peče in boli. Nafta je zakon. Še gnes v goricah pijemo, jemo in se veselimo. Modra frankinja in mlade Madžarice so zakon.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2020 ob 13:01 Robert Šajt gost

      Spoštovani administrator pomurec.com! V včerajšnjem članku sem vas obvestil na vašo ignoriranje žaljivih komentarjev nekaterih vaših bralcev. V kolikor ne boste posredovali zoper njih, Vas bom prijavil pristojnim organom!

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2020 ob 22:30 gost

        Spoštovani! Na pomurec.com so gluhi za take reči, glavno je, da so kliki...in to čim več..Žalostno, ker tega ne berejo samo starejši ljudje ampak tudi mladi in otroci.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2020 ob 14:48 Ferek gost

      Majmuni. Njuvi igralci jin pridejo domov ovi pa zejvlejo je*** Muro je*** Soboto. Vej pa či se dereš te se deri ajmo Nafta, bravo Nafta, šampijoni, nej pa nekše Mure pa Sobote, pa Nedele pa torki,....

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2020 ob 16:43 Fob gost

        Samo za tebe besedilo, ker tvoja um sliši samo tisto kar si želi: modro bela naša srca so, samo tebi pesmi pojemo.! Jebeš Muro, jebeš soboto, gremo Nafta šampion! V tej pesmi je več različnih besed, kot v vaših vseh skupaj :) trij, štireeee budale

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.06.2020 ob 17:02 Realdios gost

        Bravo Ferek..njih boli Mura pa Sobota ker so Orbani..njim je bole malo do Nafte..škoda ka nega več pravih Gringosov ka bi to rešili enkrat za vselej..ovak pa kapa dol Nafti za finale...

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.06.2020 ob 15:06 Naftas gost

      Sem slisal, da so vceraj vecina Sobocancev po kaficih vneto navijali za Radomlje. To pomeni, da nas zelo sovrazijo in se nas se vedno bojijo. Strah ma velike oci. No mi smo si ocitno bolj zeleli finala z Muro kot murasi z nami. Ce bi igrali v finalu Vinko in Bizjak bi verjel, da presenetimo Muro tak pa potrebujemo zopet en mali cudez za osvojitev pokala. Treba je verjeti in upati tudi na minimalno moznost.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2020 ob 16:05 gost

      Vogrin in bik....dobra vogrin mrzla vogrin...pakulaš kufer hat in gasa Orban cigam mađar sajavi

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.06.2020 ob 16:09 Vitez gost

      Naftaš samo senjaj pa gda se zbidiš povoši prst ka si ga v riti mel

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.06.2020 ob 17:15 ukiiii gost

      Vaš fiks je samo ORBAN!!!..In njegov evri,ki vam jih polaga kot mi naši živini travo ;)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.06.2020 ob 18:17 Yuk gost

      Sama deca u 15

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.06.2020 ob 20:09 gost

      Ja Beno Vitez za tebe je dokazano ka po dreki smrdis, ka si riti ne ves obrisati. Ene studentke so te v ovadile, kda si se delal na Radenski. Pravi gnus smrdljivi si. Kak te mati te ni naucila riti brisati pa to ti je osnova cundras. Zastonj nekaj ustvarjas v rapu, riti sij pa nevejs obrisat grinta grintava.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      11.06.2020 ob 21:45 Vogrin gost

      zakoj se derejo jebeš muro, jebeš soboto če so nej z muro špilale? Tak se v lendave pozdravlajo finaliste pokala slovenije... gorgone skrijte se, nite N od navijačov ste nej!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      11.06.2020 ob 21:54 gost

      Lepo ka priznaš, da si vogrin tak kak večina sobočancev. preostanek ste pa ciganska gorička mešanica,

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      11.06.2020 ob 23:01 Gorgone Lendava gost

      Plavo bela naša srca so ! Samo tebi pesem pojemo ! Jebeš muro jebeš soboto gremo Nafta ŠAMPION ! Razbijemo vas v finali “ veliki favoriti”

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      12.06.2020 ob 1:14 Lendavčan gost

      Nafta je z uvrstitvijo v finale presegla pričakovanja svojih navijačev. Drugoligaš v finalu pokala je stvar katera se zapiše z velikimi črkami. To, da ima Mura močnejši kader ni vprašanje (saj igra v prvi ligi LOL), derbi je pa le derbi, srce je srce in emocije so emocije. Dragi primitivni Sobočanci, vi ko komentirate na nivoju 3 letnikov, vem da MS premore tudi kar nekaj čednih osebkov, ki tudi navijajo za svoje, kar je tudi prav in čar nogometa. Torej primitivci, vem, da vas peče nekaj stvari, npr. to, da vemo kdo nam financira klub, ni skrivnost in jasno je navedeno, za razliko od vas, ki pojma nimate odkod in do kdaj bo denar in kdaj bo spet kakšna Mura 020 in derbi s Čardo ali nekaj podobnega, pečejo vas tudi različne naložbe, ter denar od Orbana (prejmite lepe pozdrave od Viktorja).. Vendar pa vi od tega nimate niti več niti manj, ne razumem to vaše nelagodje.. lahko poskusite s priznanjem, da je tudi MS bila Madžarska.. Mogoče pa stric Viktor tudi vam pristavi kakšen euro ali forint ;) .. Nekoč smo vsi skupaj spadali pod Avstro-Ogrsko, SHS, Jugoslavijo.. sramota ali ne, zgodovine se spremeniti ne da. Se vidimo v finalu! Naj zmaga boljši, pa malo se covilizirajte ;)

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      12.06.2020 ob 7:08 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Kakor koli obrnemo, je to uspeh ZA CELOTNI POMURSKI NOGOMET. Tako Nafta kot Mura sta zasluženo v finalu. Finale se zmaguje, finale se ne igra. In ekipa ki bo zmagala, bo junak. Poraženec bo samo sodeloval v finalu. Žal je tako. Res je škoda, da Nafta ne bo mogla računati na vse igralce, ker bi to bila potem čisto druga tekma. Kar je, je, tu se ne da pomagati. Škoda da se ne igra finale v Murski Soboti, ker bi bil stadion premajhen in sem prepričan, da bi padel rekord PO ŠTEVILU PRISOTNIH GLEDALCEV, ne prodanih kartah. Ker ta rekord z Taborom ni realen. Nekateri so kupili tudi komplete 30 + kart in to pomeni, da ne bi bilo toliko gledalcev na tekmi. Pa pustimo to. Tekma bo pač na Brdu. Tako je. Čestitke obojim za uvrstitev v finale, zmaga pa naj boljši. Čeprav to včasih tudi ni tako, ampak zmaga tisti, ki doseže več golov. Čeprav to tudi ni obvezno da je ekipa bila boljša od nasprotnika.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      12.06.2020 ob 9:59 Lendavčan gost

      ČESTITKE ZA ZMAGO NAFTI , MURAŠI PA TUDI STE DOBRI SAMO NI LEPO TAK SE IZRAŽATI KAJTI PREKMURŠČINA SI TEGA NE ZASLUŽI PA LEPO SE IMEJTE IN SREČNO V FINALU .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.