https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dve tatvini goriva, dve goljufiji in poškodovanje osebnega avtomobila

12.06.2020 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so tudi šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi in štiri poškodbe vozil na parkirnem prostoru.


Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini goriva iz parkiranih vozil, dve goljufiji in poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Ljutomer in PP M. Sobota.

Danes med 8. in 14. uro bodo na strelišču v Mačkovcih policisti tukajšnje policijske uprave izvajali vaje v streljanju. Občane opozarjamo, da je zadrževanje v tem času v bližini strelišča lahko nevarno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.