https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mura podaljšala pogodbo s Kozarjem in podpisala prvo pogodbo s Tiom Cipotom

12.6.2020  

Po uvrstitvi v finale Pokala Slovenije v NŠ Mura nadaljujejo s kadrovanjem za prihodnost. S kapetanom Alenom Kozarjem so podaljšali pogodbo, Tio Cipot pa je podpisal prvo profesionalno pogodbo.

Kapetan Mure Alen Kozar, ki bi se mu trenutna pogodba iztekla s koncem leta, je podaljšal zvestobo črno-belim, so zapisali pri NŠ Mura. 25-letnik, ki se vrača po poškodbi kolena, bo v matičnem klubu kariero nadaljeval vsaj še do 31. 5. 2023.

Prvo profesionalno pogodbo v karieri je z Muro podpisal 17-letni Tio Cipot, ki je v minuli sezoni za kadetsko ekipo v 16 nastopih dosegel 8 zadetkov, v 2 nastopih pa se je enkrat vpisal med strelce tudi v mladinski kategoriji. Član mlajših reprezentančnih selekcij, ki igra na poziciji napadalnega vezista in obeh krilnih položajih, je z domačim klubom podpisal pogodbo do 30. 6. 2023.

Foto: nsmura.si

»Kapetan je ključni člen ekipe in kljub temu, da se vrača po poškodbi kolena, nismo imeli pomislekov glede podaljšanja pogodbe. Jedro ekipe tvori še iz časov tretje lige in podaljšanje pogodbe je dokaz, da bo tako tudi v prihodnje. Na drugi strani s pogodbo Tiu Cipotu sledimo poti razvoja nogometašev, vzgojenih v naši nogometni šoli. Cenimo domače talente in temu primerno jih želimo zavarovati ter obdržati v naših vrstah,« je ob podpisu pogodb povedal športni direktor Denis Rajbar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2020 ob 14:01 A79 gost

      Ajd, brata Cipot, naredita soboto ponosno.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.06.2020 ob 14:32 gost

        Nima znanja, nima tehnike, nemre bejžati pol ure, ker nima kondicije, povprečni igralci ga driblajo kot cicibančka, ti pa neka sanjaš...... Prebudi se.

        5 15 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.06.2020 ob 14:31 Ferek gost

      Kak pa kaj oča Cipout velki rešitelj Mujre?

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.06.2020 ob 15:21 Busybee gost

      Ka je Df in hejteri v preobleki z brloga ste palik prišli??? Tablete palik ne primejo ali so zmanjkale??

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.06.2020 ob 16:17 gost

        Nemate nika čednoga v Muri. Sami grobijani brez nogometnega znanja. NZS in sodniki pa vas forsirajo. Obični brezvezniki.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.06.2020 ob 19:55 Busybee gost

      Nemaš nika v tvojoj debilnoj tikvi, v tvojon debilnon životi. Pasja utica, podpora socialna vsakega 21.. Zatohla soba in ukraden wifi. Si običen brezveznik.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.