https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Osnovna šola v Cezanjevcih počasi pridobiva novo podobo

15.06.2020 ob 6:00  

Osnovna šola Janka Ribiča v Cezanjevcih v sklopu projekta energetskih sanacij objektov v Občini Ljutomer počasi pridobiva novo obleko.


V sklopu projekta energetske sanacije objektov v lasti občine Ljutomer poteka prenova strehe in fasade cezanjevske osnovne šole, kateri sta bili že močno dotrajani in v zelo slabem stanju.

Dela se izvajajo po projektni dokumentaciji, ki jo je izdelal Proplus d.o.o., Strma ulica 8, 2000 Maribor, oktobra 2019. Izvajalec del je Zidarstvo Maučec.

Ker se objekt nahaja na območju spomeniško zaščitenega trškega jedra Cezanjevcev, so izbrani materiali oz. sistem predlaganega dobavitelja ustrezni oz. zadoščajo pogojem Zavoda za varstvo naravne in kulturne dediščine Slovenije.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2020 ob 7:15 gost stroka gost

      Ta šola je kričala po obnovi, ki bi se že davno morala zgoditi..

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2020 ob 20:26 Verzenec gost

      V verzeju sola se bolj krici po obnovi. Sramota za obcino.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2020 ob 6:41 Cezajovčar gost

      Končno obnovljena zunanjost bo v lepi vasi tudi največja sramota pridobila na svojem videzu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2020 ob 7:13 prnožlafčan gost

      Super da se bo to naredilo. vendar upam da nebo tako slabo kot je na prizidku. Ko se peljem z smeri Branoslavec je seveda prava katastrofa za pogledat novo fasado ki niti približno ni ravna. Nadzor sedaj se malo bolj potrudi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.