https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pozor! Toča lahko doseže premer 3 cm!

13.06.2020 ob 21:00  

 Ponoči se bo oblačnost na zahodu povečala, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Jutri bo spremenljivo vreme, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte.

"Ponoči se bo v zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji, iz smeri Jadrana postopno pooblačilo. Zjutraj se bodo ponekod v jugozahodni Sloveniji pojavljale manjše padavine, deloma plohe, ob morju pa lahko tudi kakšna nevihta. V severovzhodni Sloveniji bo zjutraj in dopoldan večinoma sončno. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16 °C. Čez dan bo v južni in zahodni Sloveniji spremenljivo do pretežno oblačno, občasno ponekod delno jasno, v severovzhodni Sloveniji pa bo sprva precej sončno in zelo toplo, nato pa bo začela nastajati kopasta oblačnost iz katere se bodo popoldan razvile plohe in nevihte. Kakšna osamljena ploha ali nevihta lahko, predvsem nad hribovitimi predeli severne Slovenije nastane že čez dan.

Popoldan bodo predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji nastale krajevne nevihte. Nevihte bodo v severovzhodni Sloveniji za razvoj imele na voljo okrog 1000 J/kg potencialne konvektivne energije.

Velja: 14. 6. 2020 od 5.00 do 24.00

Vir: Neurje.si

Temperature se bodo tam čez dan dvignile do okoli 28 °C. Višinski vetrovi bodo šibki, zato neviht superceličnega značaja jutri ni pričakovati. Zaradi šibkih višinskih vetrov bo pomikanje neviht zelo počasno, smer pomikanja nevihtnih celic pa bo spremenljiva. Pogoji bodo ugodni za nastanek lokalnih močnejših, stacionarnih nevihtnih celic, ki jih lahko spremljajo dolgotrajni in silovitejši nalivi s točo in močnejšim nevihtnim pišem (downburst). Lokalno ni izključena kakšna nevihta z večjo količino toče, ki lahko pobeli pokrajino. Ob dovolj razvitih nevihtah lahko toča jutri popoldan in zvečer doseže premer 3 cm.

V večjem delu Slovenije ob morebitnih nevihtah vseeno ni pričakovati večjih posebnosti. Najmanj možnosti za nastanek neviht bo v delu osrednje Slovenije ter v zahodni in južni Sloveniji," navaja Neurje.si

Ponekod po Sloveniji se bodo nevihte nadaljevale tudi v noči na ponedeljek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.06.2020 ob 4:59 kollia gost

      [针对美国]★有4个孩子的单身妈妈失去了工作,但能够通过每周在互联网上找到的在线工作连续赚取1500美元来保持头把交椅……在这里查看详细信息……...... GOCASH9.COM

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2020 ob 14:49 G. O. S. T.,,, gost

      ,,,, čunder,,, hitro glavo nesi na luftanje ko bo toča šla mogoče ti po more ko te stolče po glavi. Boš bolj jasno videl stvari in razmere v Sloveniji. Kajti zdaj vidš enosmerno pizdeka,,, princa teme,,,.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.06.2020 ob 14:54 G. O. S. T. gost

      Čunder,,,, hitro glavo na luft nesi ko bo toča, mogoče ti bo pomagalo da boš stvari in razmere v Sloveniji bolj jasno videl. Kajti zdaj vidiš enosmerno samo pizdeka,,, princa teme,,,.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.