https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Župan občine Apače sprejel devetošolce in minimaturante

22.06.2020 ob 9:00  

V sredo, 10. junija, je župan občine Apače sprejel devetošolce in minimaturante.


Dr. Andrej Steyer je v Kulturnem domu sprejel učence 9. razreda Osnovne šole Apače in minimaturante – malčke iz Vrtca Apače, ki bodo 1. septembra zakorakali v 1. razred Osnovne šole Apače.

Šolsko leto, ki ga je letos zaznamovala epidemija novega koronavirusa, je zaključeno, obdobje, v katerem so se morali vsi skupaj prilagoditi novim izzivom, pa je prineslo dodatne izkušnje in nova znanja.

Foto: Občina Apače

Obe generaciji stopata na novo, drugačno življenjsko pot. Župan je ob zaključku tega pomembnega prelomnega obdobja vsakemu od njih poklonil simbolično darilo ter vsem skupaj zaželel vse dobro na nadaljnji poti, predvsem pa brezskrbne in varne počitnice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.