https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

VIDEO: Navijaška vročica v Lendavi pred jutrišnjo tekmo leta

23.6.2020  

Nogometaši NK Nafte se vneto pripravljajo na sredino tekmo leta. Razen treh kaznovanih (Vinko, Novinić in Bizjak), so vsi ostali igralci zdravi in maksimalno motivirani za dokazovanje. Na treningu so lendavske nogometaše obiskali navijači, ter ji tako napolnili z dodatno energijo.

»Vsi se zavedamo, da je Mura velik favorit. Kaj lahko se priključi borbi za prvaka v 1.SNL. Prav tako pa vsi vemo, da je pokalno tekmovanje izmišljeno za presenečenja. Prepričani smo lahko, da je trener Dončić s svojo ekipo natančno proučil vse prednosti in slabosti nasprotnika, prav tako pa zagotovo skriva kakšnega asa v rokavu, kar se tiče svojih taktičnih zamisli. Motiva pa nam ne manjka,« so dejali pri klubu iz Lendave.

Zvesti navijači fantom vnesli dodatne energije

Na treningu so lendavske nogometaše obiskale Gorgone, ki so tudi tokrat pokazale, da dihajo kot eno z ekipo ter priredili bakljado, ki jo, kot so sporočili iz kluba, lahko spremljamo samo pri največjih klubih. Z navijaškimi pesmimi so poskrbeli, da se je igralcem ježila koža in jim dodatno napolnila akumulatorje.

 Muraši bodo na srečanje odpotovali dan prej in zadnjo noč preživeli v karanteni, med tem ko se bodo nogometaši Nafte na tekmo odpravili na dan srečanja, tako kot je bilo to tudi v polfinalu.

Foto: arhiv Pomurec.com

Danes v torek popoldne sledi v Expano-u v Murski Soboti skupna novinarska konferenca obeh klubov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2020 ob 10:43 Zdravo gost

      Kak fajn... :)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2020 ob 12:46 G. O. S. T.,,, gost

      Nafta =Mura. 2:o to je to.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2020 ob 12:53 Sonce gost

      Nafta. Mura,,, 2.o. To je to.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2020 ob 13:08 pipi gost

      Mađari,gnes pelate 3,4 komade,veselo proti domi.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.06.2020 ob 13:39 čondraš gost

        Kaj pa je te gnes ? komot gnes pelamo 3-4 komade, glavno je ka te vi vutro pelali si domovduge nosove. Novodbna statistika je na strani Nafte, pritisk je večji na strani Mure, sodniki in NZS so na strani Mure, tako da smo tu nekje da zmagamo z enim zadetkom razlike . Več kot dovolj za zgodovino!

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2020 ob 13:40 d-f gost

      Picek gnes lejko pelajo 3-4 komade jutre pa Mura jeli piščanček.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2020 ob 15:11 Xy gost

      Samo, da se kadiii

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.