https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Učenci občine Križevci v spomin na odlične dosežke prejeli spominske kipce

24.06.2020 ob 6:05  

Sedem učencev križevske osnovne šole, ki so letos zaključili z osnovnošolskim izobraževanjem, je vsa leta šolanja zaključilo z odliko.


 

Sprejema pri županu Občine Križevci mag. Branku Belecu so bili deležni Gabriel Bratina, Živa Jurič, Matic Makovec, Maja Nemec, Maša Slavinec, Saša Štajner in Filip Zver. V spomin na odlične dosežke so prejeli spominske kipce.

Z izjemnimi učnimi uspehi je tako kot vsa osnovnošolska leta, tudi letos izstopal Filip Zver, ki je dosegel kar pet zlatih priznanj na državni ravni, in sicer na področjih Matemček, Razvedrilna matematika, Logična pošast, Kemija in Slovenščina.

Prav tako je zlato priznanje iz Logične pošasti prejela Alja Ostrc.

Foto: Občina Križevci

Župan je učencem čestital za uspešno prehojeno pot na izobraževalnem področju in jim zaželel veliko uspeha na izobraževalnem ter na vseh drugih življenjskih področjih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.