https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Trgovine bodo jutri zaprte

24.06.2020 ob 9:00  

Jutri praznujemo dan državnosti, ki je dela prost dan. Trgovine in trgovinski centri bodo zaprti.

 

Trgovine so sicer zaprte na naslednjih deset praznikov: na 1. januar, 8. februar, velikonočno nedeljo in ponedeljek, 1. maj, binkoštno nedeljo, 25. junij, 15. avgust, 1. november in 25. december.

Odprte bodo lahko le manjše trgovine, ki jih upravljajo zasebniki, pod pogojem da v trgovini dela bodisi lastnik bodisi družinski član.

Nujne nakupe pa bo mogoče opraviti tudi na bencinskih servisih in v nekaterih pekarnah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2020 ob 10:36 gost 2 gost

      Ka pa gostile pa bufeti do tuj zaprejti? Tan tudi delajo ženske, štere morejo doma obit kujati. To je nej prav, te zaprejti vse, tak kak sto let nazaj. Ob praznikih delajo tudi policisti, zdravstveno osebje, gasilci itd. Ta gonja za zaprtje trgovin je že pretirana in voda na mlin nekaterih lobijev.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2020 ob 11:37 gost

      ojoj :O katastrofa,hitro vsi po srat papir,kvas ,moko ,testenine..Začelo se je,zopet se vse zapira :O apokalipsa

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.