https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Podelili plakete in izvolili predsedstvo Športne zveze Murska Sobota

Murska Sobota, 27.06.2020 ob 6:00  

V Murski Republiki hotela Zvezda Murska Sobota je potekala 24. skupščina Športne zveze Murska Sobota, ki je bila volilna.

Predsedstvo Športne zveze Murska Sobota

Na volilni skupščini je bil za mandatno obdobje 2020 - 2024 za predsednika izvoljeni Andrej Gomboši, za podpredsednika Igor Makari in Goran Gutalj za sekretarja. 

Za člane predsedstva so bili izvoljeni Štefan Puhan, Roman Ratkai, Peter Jutršnik, Jelka Orban, Milica Menart in Stanislav Šernek.

Podelili so tudi plakete Športne zveze Murska Sobota, ki so jih prejeli:

- za 50 let uspešnega delovanja Medobčinsko društvo invalidov Murska Sobota,
- Štefan Škraban (združenje atletskih sodnikov MS) za pomemben prispevek pri razvoju športne dejavnosti v Mestni občini Murska Sobota,
- Miran Sedonja in Košarkarski klub Radenska Creativ za uspešnih 25 let delovanja.

Športna zveza Murska Sobota je ob pomembnem jubileju, 100 let od prvih organiziranih športnih dejavnosti v mestu, pripravila in izdala zbornik "Oris zgodovine športne dejavnosti v Murski Soboti 100 let," ki opisuje zgodovino, zaslužne posameznike, športnike in dogodke v minulih 100 letih. 

Nada Cvetko Török, predstavnica Mestne občine Murska Sobota, je murskosoboški športni zvezi podelila priznanje ob 60. obletnici delovanja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2020 ob 8:32 gost

      Nega glavnega ki se rad slika z rdečo kravato .

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.