https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboški judosti v Novem mestu zabeležili odličen posamični uspeh

3.7.2020  

V soboto, 27. 6. 2020, so se judoisti Judo kluba Murska Sobota v Novem mestu udeležili prvega tekmovanja po COVID -19 karanteni in zabeležili odličen posamični uspeh.


Na turnirju kjer je sodelovalo 72 tekmovalk in tekmovalcev iz 15 klubov iz Slovenije, sta judoista Judo kluba Murska Sobota z odlično borbo, prestopila v višjo težnostno kategorijo. Vsak v svoji težnostni kategoriji pa sta osvojila tudi 2. mesto.

»Znanje v judo je pot, ki jo zasledujemo v naši zgodbi. Ravno to je bistvenega pomena za razvoj osebnosti in socializacijski veščin, ki so potrebne za uspešno življenje.

Spodnja rezultata sta odlična in sama govorita zase. Le tako z majhnimi koraki do znanja in uspehov na tatamiju/blazinah in v šoli/življenju,« so še zapisali v Judo klubu Murska Sobota, ki ga krasi 60 letna zgodba o delu in uspehu.

V starostni skupini U14 dečki rezultati:

  • do 55kg Klemen Vinkovič 2. mesto
  • do 60kg Matic Klemenčič 2. mesto

Trenerji Judo kluba Murska Sobota Uroš Kavčič, Zoran Kos, Dario Vrdjuka in Sašo Šarčevič so tekmovalcema čestitali. 

Foto: Judo Klub Murska Sobota

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.