https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Deset prometnih nesreč, tatvine, sedem primerov povoženja divjadi

30.06.2020 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri kazniva dejanja, 10 prometnih nesreč v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, šest kršitev javnega reda in miru ter sedem primerov povoženja divjadi.


Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino kolesa, na avtocesti dve tatvini goriva iz rezervoarjev tovornih vozil in v Pincah je bil odkrit bankovec za katerega se sumi da je ponarejen. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.      

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2020 ob 10:47 Martina Škafar gost

      Začetnice teh, kateri delajo čkodo ljudem; BI LAHKO OBJAVILI! Z takimi vsebinami, kje so kršitelji delovali, ali se kršiteljica pomirila ob prihodu policije ali ne, samo razširjate mnenje, da sem bila na delu jaz. Prav tako vse pritekle zgodbe, to je ustrahovanje, češ naj me ljudje v Ižakovcih nečesa obtožijo. Z takšnimi vzkliki in vsemi priteklimi, da me niso zadosti ustrahovali, ker si spet upam na cesto, se nimam kam zateči. Vse kar kje napišem mi je v breme in, ko dokončajo moji preganjalci z renoviranjem svoje hiše (kot je mati voditelja tudi odvrnila okoličanom kateri se ne morejo učakati kdaj ponovno udarijo po meni) me obtožijo za poskus umora. Na Okrajnem sem zaman dokazovala, da me ne morejo drugače slišati, kot da gredo z snemalnimi napravami do zidu, vse je na meji, sicer jim vse instance dovoljujejo, da kot skupina stori z mano, KAR DRŽAVNI ORGANI NE MOREJI. To pišem zbrana, pri polni zavesti, naj bo sram novinarje , ti si upajo po elekt. sporočilu pošiljati svoja raziskovanja glede take korupcije, da bi od tega javno pisali pa ne. Vedo kakšne povezave ima njihov odv. kako je urejal vse zasege moje nepremič. rubil inv. pokojnino , vse plač. naloge in takse je uredil istočasno. Kar je vzkliknil na sodišču, na hodniku; kaj bo delala, ko ji vse pošljemo naenkrat. Možev odv. : Bačič, pajdaš tega je vlekel na 3 obroke denar in obenel siknil: kaj vam bodo zasegli, če nič nimate. Tako je v tem času, ko je Mura šla v stečaj in ni bilo nobebega drugega dela kot v Zrirab-u Beltinci je nastopil velik rešitelj- CSD. skorumpirana kača je dodelila soc. pomoči Miranu Lorenčiču 160eu, z delom : 230eu. Stradala sem, užila kar mi dal Karitas in ZD-tablete in doživela 2 srčna napada , zadnja pljučnica mi pustila posledice. Zdaj se čaka, da bom tožila še za to. TOŽITE ME KAR SAMI, ČE HOČETE ZASEČI OBE HIŠI, LJUDJE ME ŽE VEČKRAT VPRAŠALI, PRAV TAKO NA INSTANCAH: KATERE VEROIZPOVEDI SO SOSEDJE...ALI NE SUMITE KAJ BO V 40 m2 VAŠE DNEVNE SOBE... ZA TO NAPISANO STE ME SOSEDJE ŽE HOTELI TOŽITI, ZATO ME DAJTE KAR ZDAJ. NAREDILA SEM VAM SPET USLUGO ZA TE PODVIGE V KATERE VAS SILI VAŠA PUBLIKA. V TO GONJO STE SPRAVILI VSE TRGOVINE Z VARNOSTNIMI SLUŽBAMI, JAZ PA BOM TE ISTE TRGOVKE NA VAŠE SODIŠČE! IN VARNOISTNO SLUŽBO! ZATO SE KAR SMEŠITE IN JIH SNUBITE , DA GREDO PRIČAT NA VAŠ RAČUN. ČISTO VSEENO MI JE ZA VAŠE NAČRTE, TE MARIŠKA ŽIŽEK IN DOMITRICOVI NA VELIKO RAZLAGAJO, ZATO SE RAJE VRŽITE V ZADELANJE UST- NJIM, NE MENI. KOT PRAVITE: NE POSLUŠAJTE TE NJIMAČE.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.