https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Povečano število tatvin koles

04.07.2020 ob 6:05  

Ta teden, med 12. in 15. uro je bilo izpred stanovanjskega bloka v Murski Soboti odtujeno zaklenjeno trekking moško kolo znamke Modi fox. Nastalo je za okrog 200 evrov škode.

Na splošno se število tatvin koles poveča v poletnih mesecih, ko oškodovanci največ uporabljajo svoja kolesa. Policisti ugotavljajo, da storilci izkoriščajo predvsem trenutke nepazljivosti oškodovancev, ko kolesa ne zaklenejo oz. ga primerno zavarujejo.

Kazniva dejanja tatvin koles na območju PU Murska Sobota so razpršena, vsekakor pa imajo storilci več priložnosti na mestih, kjer je več koles, ki niso v varovanem ali ograjenem prostoru.

Najbolj priljubljene točke pri tatvini koles na območju PU Murska Sobota so kolesarnice in dvorišča pri stanovanjskih blokih v Murski Soboti in Lendavi. Prav tako se izvajajo priložnostne tatvine z dvorišč stanovanjskih hiš, kjer so na vidnih mestih nezavarovana kolesa, vendar tu lokacij ni mogoče določiti. Zato je zelo pomembno preventivno obnašanje njihovih lastnikov in uporabnikov.

Policisti ugotavljajo, da oškodovanci ob prijavi tatvine kolesa vedo povedati le znamko in barvo svojega kolesa, drugih podatkov pa ne, kar policiji dodatno otežuje raziskovanje teh dejanj.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2020 ob 7:27 čondraš gost

      Povečano število tatvin koles....ve se kdo sploh ob petkih, goni kolesa po Sloveniji..GAMAD LEVA, krajo pa imajo že itak v genih.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2020 ob 8:37 gost gost

        tako je, ce ze ne delajo in smrdijo cel teden doma na kavcu, naj vsaj v petek kolesarijo, da ne zbolijo od lenuharstva.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2020 ob 9:55 čondraš gost

        Prepozno je za njih, fizično so še zdravi, mentalno pa je bolezen tako napredovala da ni več rešitve pri njih.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2020 ob 8:13 G. O. S. T. gost

      Krajo ima vgenih tvoj posrani,,,, princ teme,,, krade že od osamosvojitve Slovenije se pravi že 30 lejt. Bedak zabiti hlapec,,, princa teme,,,.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2020 ob 8:32 čondraš gost

        Zagonili ste za mamila socialno podporo, te pa treba kolesa krast, banda leva. Koliko vem je najanj 2/3 časa od osamosvojitve bila leva koalicija in po tvojem bi naj Janša kradel z opozicije ? Potem je to svetovna posebnost, vemo kdo je konec devetdesetih uničil dobršnji del slovenskega gospodarstva in ga za simbolični denar prodal svojim slugam, naj ti pomagam LDS in opevani Drnovšek, z botrom Kučanom na čelu, kraljem vseh palčkov.

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2020 ob 8:14 Hungaris gost

      Policijski delavec ti v nobenem primeru ne bo iskal tvojega kolesa .

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.07.2020 ob 8:28 Sonce gost

      Ne samo da krade davkoplačevalski denar. Zdaj so njegovi hlapci začeli paradirati z,,, nacistični I,,, pozdravi. Blekati štajerski vardistise pa komuflirajo v rumene jopiče po kao branijo,,, princa teme,,, za liter vij a pa malo droge kere njin božiček Krek notri zmejša ka so bole aktivni.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2020 ob 8:34 čondraš gost

        Viš kak ste jezni debeli, ne prenesete da ni vse po vašem, ko mala deca, ublojeni v piz.do materino, vi imate dejasnko težave z realnostjo, vi ste nad socialna bitja ki ko opadete v realnost začnete bruhati ogenj, ker vidite kako hudo je ko nisi več pri koritu, normalno, borite se za svoje privilegije za katere mislite da vam pripadajo do smrti.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.07.2020 ob 13:54 G. O. S. T. gost

      ,,,, čunder,,, tebi so od korita krej porinuli da si še mali bil. Ne misli ka te ,,, princ teme,,, zraven povabi kajti tisi samo hlapec, sluga,njegov predpražnik kjer si on briše noge. Bedak ponižni za katero ga,, princ teme,,, niti Neve da obstajaš.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.