https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Žiga Kous se vrača v Muro 05

2.8.2011  

Kous je zadnja dva meseca branil barve Domžal, po dogovoru med kluboma pa bo v Muri 05 na enoletni posoji.

"S predstavniki Domžal smo bili nekaj časa v pogovorih na temo Žige Kousa. Dogovorili smo se, da bo igralec pri nas na enoletni posoji, trenerju Robertu Pevniku pa bo na voljo že za naslednjo tekmo proti Rudarju," je za Murino spletno stran povedal športni direktor Igor Celec.

Ni bil sprejet na želeno fakulteto, zato se vrača

Želja, da se vrne v Mursko Soboto, je bila Kousova. "Razlog je v tem, da nisem bil sprejeti na fakulteto, na katero sem poslal vlogo za vpis. Izrazil sem željo, da bi se vrnil nazaj v Muro in v tem letu želim še enkrat opravljati maturo ter izboljšati ocene. Zaradi tega nisem želel vztrajati v Domžalah, ampak sem si želel igrati skupaj z igralci - prijatelji, s katerimi sem igral že lani."

Kot je še dejal v nadaljevanju pogovora za Murino spletno stran, je bil v Domžalah zelo zadovoljen s pogoji. "S pogoji v Domžalah sem zadovoljen, poleg tega pa so me še igralci dobro sprejeli. Veliko sem bil skupaj s Tadejem Apatičem, s katerim sem si delil sobo."

Žiga Kous bo tako okrepil Murine vrste in se vrnil tja, kjer je začel. Kous je otrok murskosoboškega prvoligaša, v lanski sezoni pa je od vseh igralcev Mure imel največjo minutažo na igrišču, poleg tega je bil še kapetan ekipe, ki je osvojila mladinski pokal Slovenije.

    Komentarji

    1. pilot
      02.08.2011 ob 23:13 pilot

      Fant je spoznal kruto realnost, da bo sedel na klopi, v povprečni Muri pa bo vseeno igral. Pametno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.