https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Dijaške in študentske vozovnice veljavne tudi v juliju in avgustu

03.07.2020 ob 12:00  

Dosežen je bil dogovor s prevozniki, da bodo ponudili brezplačno podaljšanje terminskih vozovnic za dijake in študente za julij in avgust.


Jernej Vrtovec, minister za infrastrukturo, je na Twitterju zapisal, da je bil po dodatnih pogovorih dosežen dogovor, da bodo prevozniki tudi letos, ne glede na njihov objektivno izjemno težak finančni položaj zaradi izpada dohodkov zaradi epidemije koronavirusa, ponudili brezplačno podaljšanje terminskih vozovnic za dijake in študente za mesec julij in avgust.

Dijakom in študentom bodo tako omogočil brezplačne prevoze najpozneje od 9. 7. do 31. 8. 2020.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.