https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Kajakaško obarvani konec tedna na reki Muri

Krog, 8.7.2020  

V nedeljo se je kajakaško obarvani konec tedna na Muri, zaključil s tekmovanjem za državno prvenstvo v spustu v kajaku in kanuju na divjih vodah in v paralelnem slalomu, ki ga je organiziral Kajak kanu klub Mura iz Kroga.

Prvo ime nedeljskega spustaškega programa je bil Nejc Žnidarčič, ki je bil edini reprezentant na startu preizkušnje paralelnega veleslaloma. Na drugo mesto je priveslal Luka Vučko iz BD Bistrica, tretji je bil Dejan Ozbetič prav tako iz BD Bistrica in četrti Benjamin Sakač iz kroške Mure.

V ženski konkurenci kajakašic je bila najhitrejša predstavnica čateškega kluba Naja Pinterič, druga je bila Brina Novak in Tjaša Flegar tretja, obe iz kroške Mure.  

Ekipa KKK Mura Krog je med starejšimi deklicami v spustu, v razredu 3 x K 1 v postavi: Ariel Šadl, Rija Pertoci in Hana Bedernjak zasedla drugo mesto.

Med cicibani je v kajaku enosedu  zmagal Dorotej Sakač iz kroške Mure, med cicibankami je bila najhitrejša Tia Volk, Ariel Šadl iz kroške Mure je bila druga in Rija Pertoci prav tako iz kroške Mure tretja.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2020 ob 9:25 Risto Kubura gost

      Tudi moj stari oče je veslal pa o tem popolnoma nič. Le zakaj????

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2020 ob 9:30 Čergoli gost

      Kaj pa Balthazar????

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.10.2020 ob 19:44 gost gost

      bole nauri bole veslo tira.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.