https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja zmagale še eno tekmo

4.8.2011  

V prijateljski tekmi so premoč  morale priznati tudi igralke Slovenj Gradca. Tekmo je zaznamovala Tanja Vrabel s štirimi zadetki, čeprav je igro zapustila še pred koncem prvega polčasa zaradi lažje poškodbe.

Nogometašice Teleing Pomurja je nastopilo v postavi: Mori, Prša, Klemenčič, Misja, Zelko, Rogan, Marič, Tibaut, Farkaš, Vrabel, Korosz

Igrale so še: Nagy, Kosi, Kozar, Ferencek, Perša, Žalik, David, Zadravec, Kolbl, Rozmarič

Svoj 35-minutni šov je Tanja Vrabel začela v 4. Minuti, ko je zadela za 1:0 iz prostega strela. Po drugem zadetku igralk Teleinga so nogometašice Slovenj Gradca znižale rezultat na 2:1. Nato je Tanja Vrabel dosega še tretji in četrti zadetek za svoje moštvo, minuto pred koncem pa je zadela še Manja Rogan za rezultat polčasa 5:1.

Tanja Vrabel je zablestela s štirimi zadetki v prvem polčasu.

V drugem polčasu je trener Jančar opravil številne menjave. V 49. minuti so Slovenjgradčanke znižale rezultat na 5:2, a so Pomurke rezultat nato spet povišale, ko je po desni strani pobegnila Ferencekova, njen predložek pa je v zadetek spremenila Špela Kolbl. Nekaj minut pred koncem je Natalija Golob pobegnila domači obrambi in postavila končni rezultat 6:3.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.