https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

V soboto bodo v Veliki Polani tekmovali s čolni lastne izdelave

Velika Polana  

V soboto se bo na Športno-rekreacijskem centru Berek v Veliki Polani že osmič zapored odvijalo vseslovensko tekmovanje čolnov lastne izdelave Sam svoj čolnar. Zaenkrat je prijavljenih sedem posadk, kar zagotovalja zabavo, letošnja novost pa je koncert po prireditvi, na katerem bo nastopil Jean Bačić Quartet.

Tudi letos bo Sam svoj čolnar boljši kot kadarkoli prej, saj pametni mladci iz Mladinskega kluba Velika Polana ohranjajo vse kar je dobro in dodajajo svežino. Tako bosta tudi letos prireditev vodila D'Kwaschen Retashy, glavna nagrada spet znaša 500€ in moto prireditve je še vedno: Važno je ostati nad vodo! Novost je tudi lokacija žreba startnih številk, ki se bo letos za spremembo odvijalo na samem ŠRC Berek, ura in dan žreba pa ostaja nespremenjena - v petek, dan pred prireditvijo, ob 21:00:12. Plošče na žrebu, kot tudi na prireditvi guli dobri, stari in glasni DJ Drekpumpa.

Obiskanost se veča, prvič po tekmovanju koncert

Prireditev se bo pričela ob 13. uri in bo trajala nekaj ur, zabavno pa bo tudi po samem tekmovanju, ko bo pozitivne vibracije ustvarjal Jean Bačić Quartet, mlad, perspektiven band iz Prekmurske ravnice, ki meša pristni rock’n'roll z jazzom, countryem, reggae-jem, ska-jem in celo Balkanskim melosom. Prireditev iz leta v leto pritegne več gledalcev, kar je razvidno tudi iz spodnje fotografije, za vse tiste, ki še nikoli niste obiskali čolnarja, pa si lahko ogledate fotografije iz petih zadnjih čolnarjev.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Več o pravilih za izdelavo čolna in sami prireditvi si lahko ogledate na povezavi www.samsvojcolnar.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. dugy
      04.08.2011 ob 16:26 dugy

      Svoje ocene bo, kot članica komisije, delila tudi Danica Lovenjak! ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.