https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predsednik Pahor vročil jabolko navdiha tudi zaposlenim Vodovoda sistema B

19.07.2020 ob 6:05  

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je 15.7.2020 v Vili Podrožnik zaposlenim na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva vročil repliko Jabolka navdiha, ki so ga prejeli tudi zaposleni pomurskega Vodovoda sistema B.


V znak hvaležnosti za njihov nenadomestljiv prispevek v času premagovanja epidemije je predsednik republike zaposlenim v dejavnostih ravnanja z odpadki, oskrbe s pitno vodo, odvajanja in čiščenja odpadne vode, urejanja in čiščenja javnih površin ter pogrebne in pokopališke dejavnosti vročil repliko tega priznanja.

Posebne slovesnosti so se udeležili prav zaposleni v dejavnostih komunalnega gospodarstva, ki so se v času trajanja epidemije na svojih področjih posebej izkazali. Med njimi so bili tudi vzdrževalci zaposleni pri družbi Vodovod sistem B: Bauer Sašo, Marjan Dresler in Renato Lang.

»Zaposleni na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva so bili v času nedavne epidemije koronavirusne bolezni nepogrešljivi in dela niso odložili niti takrat, ko je večina države obstala. S tem so bili tudi pomemben in zanesljiv člen pri preprečevanju širjenja okužb.

Zaposleni v javnih in zasebnih službah zagotavljate, da vse deluje, kakor da ne bi bilo posebnih razmer – zaradi vas imamo vodo, elektriko, internet, ulice so urejene, ceste varne,« je zapisano v utemeljitvi Jabolka navdiha, ki ga je marca letos virtualno podelil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor vsem, ki so skrbeli, da je v času epidemije življenje vendarle teklo naprej.

*Foto: vodovod-b.si

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2020 ob 8:13 gost

      Bog mu odpusti, saj ne ve kaj dela.

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2020 ob 9:37 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Naj tudi meni podeli priznanje,cel ta čas sem delal .

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.07.2020 ob 9:45 gost

      Ta narcisoid in Janša bosta uničila Slovenijo. Smrad. Nekdaj najbolj zagrizena komunista, danes vrča fašista in domobranca. Za oblast bosta večkrat spreminjala svoja prepričanja in se obračala po vetru. A ljudje ju vedno znova volijo. Jelinčič je imel zelo prav, ko je rekel NAROD JE GLUP.

      19 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.07.2020 ob 10:02 gost gost

      Mediokracija. obvezno branje na pozarreport.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.07.2020 ob 12:58 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Zakaj kakšnega kratkega za želodček zvrnem?Ko vidim Antislovenca Pahorja in Ivana ,je treba.Žganijca ali pa školjka.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.07.2020 ob 13:32 G. O. S. T. gost

      Kaj je imel pizdek Jelinčič prav ka si ti glupi pizdek to je sigurno. Delal pa je to samo za sebe pa za svojo rit. Fasado mu plača,,,, puklasti princ teme,,, za glasove kere njemi glupi Jelinčič zagotovi. Saj pa on iz ozadja vodi državo ker puklasti nemre mrdnoti brez kretena Jelinčiča. On odloča kaj bo se delalo in gdo kaj dobi .

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.07.2020 ob 14:00 gost

        Nisi razumel kaj sem hotel povedati. Poznam zgodovino narcisoida Boruta, puklastega Ivanovega Jančeka, Zmaga, ki je odtujeval svete podobice in kipe ter muzejsko orožje in bil zaradi tega tudi zaprt. Ti bo zdaj dobesedno zapisal kaj sem hotel povedati. GLUPI SO TISTI LJUDJE, KI VOLIJO PAHORJA, JANŠO, JELINČIČA, LELJAKA, .............

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.07.2020 ob 13:37 gost

      Vodo imamo najslabšo oni pa dobijo jabolko navdiha. Zakaj le da so premalo ukradli denarja . Tukaj se pa slikajo kot da so rešili svet pred katastrofo sramota.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.07.2020 ob 14:11 963 gost

      Kar nekaj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.07.2020 ob 19:17 Komunajzar šalabajzar gost

      Desničarji gradijo vodovod, komunisti, kot je Ljubljanski župan Jankovič, pa gradijo kanalizacijo, ker tolk serjejo in kozlajo.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.07.2020 ob 19:52 PRAZEN BAZEN gost

      Pa jebo vas te vodovod , če je še pol Goričkega brez vode poleti , vse ka vidin od toga sistema b je ka se vozijo pa preseravlejo z nekşimi velkimi fordi , mogoče bi tu notri tudi mogla prileteti kakšna reviziha .Oni pa priznanja , no .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.07.2020 ob 20:00 Tadej gost

      Lejko pridete k nan, naturalizerani KLOR vodovoda B sistema pijt, gospod Predsednik. Klor je notranji unicevalec organov tak mimogrede g. Pahor

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.07.2020 ob 7:12 gost

      Mater imate rdečkarji probleme.Največje probleme imate sami s seboj.Pa to ne znate rešit.Vedno so rdeči bili sami sebi največji nerešljiv nasprotnik.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.