https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Včerajšnje neurje povzročalo težave v Prlekiji

30.07.2020 ob 10:00  

Iz večih prleških občin poročajo o intervencijah zaradi posledic včerajšnjega neurja, med drugim iz Apač, Radencev, Gornje Radgone, Križevcev in Ljutomera.


V občini Apače so posredovali gasilci PGD Apače, Lešane, Lutverci in Žepovci, kateri so izčrpali meteorno vodo iz stanovanjskih objektov, odstranili podrta drevesa ter očistili ceste.

V občini Radenci je bilo na terenu več gasilskih enot: Gaslici PGD Radenci - Boračeva so odstranili podrti drevesi, PGD Kapela so odstranili podrto drevo, izčrpali vodo iz stanovanjskega objekta ter očistili cestišče zaradi nanosa zemlje, PGD Janžev Vrh so odstranili podrto drevo.

Tudi občino Gornja Radgona je zajelo neurje, kjer so poročali o intervencijah večjih razsežnosti. Posredovali so gasilci PGD Gornja Radgona in Spodnja Ščavnica, kateri so izčrpali meteorno vodo iz stanovanjskih objektov.

Posredovati so morali tudi v Občini Križevci pri Ljutomeru. Posredovali so gasilci PGD Boreci, Lukavci in Logarovci, kateri so izčrpali meteorno vodo iz stanovanjskih objektov, prekrili stanovanjske objekte, odstranili podrta dreves ter očistili ceste.

V občini Ljutomer so posredovali gasilci PGD Radomerje, Cezanjevci in Podgradje, kateri so izčrpali meteorno vodo iz stanovanjskih objektov, prekrili dva stanovanjska objekta ter očistili ceste, še poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

 

Podrto drevo na cesti iz Ljutomera proti Cezanjevcem ovira promet.

Foto: Radarji v Pomurju (Ines Štuhec)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.