https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Luka Basi vabi v dvorec Rakičan

31.07.2020 ob 12:00  

V nepozabno poletno doživetje vas bo v petek 14. in soboto, 15. avgusta, v dvorec Rakičan popeljal trenutno najbolj vroč izvajalec pri nas – LUKA BASI s predskupino!


Na dvorišču dvorca Rakičan

Dogodek se bo pričel ob 19. uri na dvorišču dvorca Rakičan z nastopom predskupine.

Cena vstopnice je 14,90 € z DDV.

Vstopnice so od 31. 7. 2020 na voljo v kavarni dvorca Rakičan in od 6. 8. 2020 preko spletne strani RIS Dvorc Rakičan na povezavi, ki jo najdete TUKAJ. Ob nakupu vstopnic obvezno shranite račun.

Upoštevanje navodil NIJZ

Za dogodek so zagotovljena sedišča ob upoštevanju navodil NIJZ. Številka sedišča je navedena na vstopnici. Število sedišč je omejeno, zato svetujejo, da si vstopnice zagotovite čim prej. 

Nakup vstopnic na dan dogodka ni možen

Nakup vstopnic na dan dogodka zaradi varnostnih razlogov (SARS-CoV-2) ni možen.

 V primeru slabega vremena bo koncert prestavljen

Koncert zaradi velikega interesa poteka v dveh dneh. V primeru slabega vremena 14. 8. ali 15. 8. 2020 bo koncert prestavljen na 16. 8. 2020. V kolikor bo slabo vreme cel vikend, se koncert prestavi na naslednji vikend in sicer na 21. 8. in 22. 8. 2020.

Dogodek bo izveden na prostem, kjer bodo urejena sedišča s primerno varnostno razdaljo.

Organizator prosi, da ob udeležbi upoštevate navodila in priporočila (varnostna razdalja, razkuževanje rok, uporaba zaščitne maske) za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 za prireditve in dogodke, ki jih je pripravil NIJZ.

Priporočila so dostopna TUKAJ.

 Dogodek poteka v sodelovanju z Mladinskim centrom Risko.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.