https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

VIDEO: Druga zaporedna ničla Mure 05

Velenje, 7.8.2011  

Nogometaši Mure 05 so včeraj gostovali v Velenju ter izgubili z Rudarjem z 1:0. Usodna je bila 17. minuta in nezbranost branilcev pri kotu Rudarja. V drugem polčasu je bila Mura veliko boljši tekmec, vendar ji kaj več od vratnice Eterovića ni uspelo doseči.

Rudar Velenje : Mura 05 1:0 (1:0)

Strelec: 1:0 Tolimir (17.)

Prvi na tekmi zapretili domači in sicer je 12. minuti z roba kazenskega prostora za strel odločil Rotman, vendar je žoga zletela mimo vrat. Pet minut kasneje so bili knapi bolj natančni. Po kotu je žoga poplesavala po kazenskem prostoru, do nje je prišel Nikola Tolimir in jo spravil za hrbet vratarja Luka. Do konca prvega polčasa si je dve priložnosti ustvarila tudi Mura, a ne Horvat, ne Fajić, nista zadela.

Drugi polčas je Mura začela veliko bolj ofenzivno kot prvega. V želji, da bi dosegli zadetek so igrali veliko bolje in si pripravili kar nekaj lepih priložnosti. V priložnosti so se znašli Ošlaj, Pavel, Fajić in Maruško. Najbližje izenačenju so bili pet minut pred koncem tekme, ko je po podaji Pavla Eterović zadel vratnico.

Mura 05: Luk, Cipot, Sreš (od 80. Sprečo), Pavel, Bohar (od 54. Eterović), Horvat, Fajić, Janža, Kouter (od 46. Kous), Ošlaj, Maruško.

Rudar: Savić, Mujaković, Jeseničnik, Trifković (od 46. Žinko), Majcen, Rotman (od 66. Đokić), Berko, Podlogar (od 51. Rošer), Tolimir, Dedić, Stojnić.

Video: Gregor Grgurič in Matej Korošec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      07.08.2011 ob 13:53 murazavedno

      nega predaje idemo dale!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      08.08.2011 ob 10:44 lepi

      Samo naša Mura iz Murske! Nejso slabo špilale, zdaj pa vupan povedate ka de Triglav spadno! Vsi na stadion bodrit naše nogometaše!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. pilot
      08.08.2011 ob 11:14 pilot

      Triglav more tudi nekoga zmagati!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. feri_kuplunga
      08.08.2011 ob 14:59 feri_kuplunga

      Ja se opšravičujen vsen sotalen zavolo moje rejče somo enkrat more nikak povedate takšin debilo ka njin ide.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. pilot
      08.08.2011 ob 15:05 pilot

      Feri kuplunga, zgleda, ka ti je kuplunga znucana pa se ti škalij, mislim na tvoj jezik. IQ ti pa je verjetno nekje na nivoji kokoši, ker bi drugače zbiral besede, ki bi jih pisal po raznih forumih. lp

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. feri_kuplunga
      08.08.2011 ob 16:17 feri_kuplunga

      če budalo nemaš kaj čednoga napijsate se rajše gezek ne brüjse.če navijaš za nafto ale bilo kere xy klub ne lejče po pomurce pa ne davle komentare gledej mure.sakše tvoj komentar je kontra mure pa koje kurac be tij ščeo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. rasin
      08.08.2011 ob 16:34 rasin

      No no feri _kuplunga pa pilot malo se zmejreta.Ti pilot pa je rejsan ka se do zdaj nej enoga komentara dal pozitivnoga na stanje glede mure.Istena ka vsake ma pravico navijate za koga ščej somo be pa proso ka če je novica nej glede njegvoga kluba pa če nema nika čednoga za povedate ka se ne glase.Forum je pa nej za tao ka se tü preserava par posameznikof pa med sebof obračunava.Če se mate kaj za povedate se zgučete pa se najdete nindre pa obračunajte po moško.Prosin admine ka v bodoče vsaj malo prelistajo objave pa sankcionejrajo medsebojna obračunavanja. hvala za razumevanje in lep pozdrav

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. prekmurjerepublika
      08.08.2011 ob 18:01 prekmurjerepublika

      pilot ide na lendavainfo, ker tan ti je mesto, na edinon mađarskon rorumi prinas:)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.