https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Luka Basi navdušil v dvorcu Rakičan

Rakičan, 15.08.2020 ob 23:59  

V soboto, 15. avgusta, je v dvorcu Rakičan potekal koncert trenutno najbolj popularnega slovenskega glasbenika Luka Basija.

Zbrane v dvorcu Rakičan je pozno v noč zabaval Luka Basi, ki je najbolj znan po hitih, kot so Istrijanko ružo moja, Meta, Taxi, Sedam Noći, Seko Moja, Kad vidin boga uživo in U bijelom.

Darilo za obiskovalce

Vsakega obiskovalca koncerta je pričakalo tudi prav posebno darilo.

Vsak obiskovalec je pred vstopom na koncertno prizorišče prejel unikatno in trenutnim razmeram primerno darilo v spomin na koncert, s podpisom Luke Basija.

Koncert sta otvorili Duo Pralina, ki jo sestavljata Vesna Trajbar in Karla Oršoš.

Luka Basi vabi danes v dvorec Rakičan

Zaradi nestabilnega vremena je koncert Luke Basija v dvorcu Rakičan, ki je bil predviden za petek 14. 8. prestavljen na nedeljo 16. 8. ob 19. uri.

Vstopnice kupljene za petek, 14. 8. 2020, so tako veljavne za koncert v nedeljo, 16. 8. 2020.

Vsi tisti, ki ste še brez vstopnici, si jih lahko tudi na dan dogodka zagotovite v kavarni dvorca Rakičan. 

 

Dogodek je potekal v sodelovanju z Mladinskim centrom Risko.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.