https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Anika Horvat navdušila s svojimi uspešnicami

Murska Sobota, 22.08.2020 ob 6:00  

V petek, 21. avgusta, je na Soboškem poletju nastopila znana slovenska glasbenica Anika Horvat.


Anika je v svetu glasbe že od otroštva, z njo se ukvarja 30 let. Z Big Bandom RTV Slovenija je posnela tri albume, enega za otroke, nastopala in zmagala je tudi na festivalih Slovenska popevka ter Melodije morja in sonca. Aprila lani je izdala deveti studijski album z avtorskimi skladbami, napisanimi samo zanjo, pri katerem se je prvič ukvarjala tudi s produkcijo.

V Murski Soboti se je predstavila s svojo zasedbo, ki jo vodi primorski glasbenik Luigi Kozlar. Z Aniko sta se na koncertu predstavila tudi kot duet s pesmijo Pada z zadnjega albuma. 

Obiskovalci so lahko prisluhnili največjim uspešnicam, kot so Lahko noč Piran, Samo ti, Belo nebo, Ogenj in led ter skladbe z novega albuma.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2020 ob 12:06 Milan gost

      Svojimi uspešnicami alo ? Njo še edino posluša zaostali Prekmurski narod najbole v Soboti .

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2020 ob 14:30 gost

      Včeraj je bil v Gornji Radgoni odličen koncert Adija Smolara pred množico ljudi pa nič ne objavite. Kot da se samo v Murski Soboti dogaja.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2020 ob 19:48 gost gost

      Oni prvi gost, tij samo poslušaj dale ovoga Basija, šteri sploj posluha nema, pa ga poslujša samo primitivna raja, tak kak vse hrvaške glasbenike. Tan jih nihče ne šmirgla, tu so pa dobri, za primitivce brez glasbene in siceršnje izobrazbe. Bravo Anika, šolana glasbenica.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2020 ob 20:09 sobočanec gost

      Anika je še najboljša za seme jemati!!!Mislim da tu raztura! Saj glas ima tudi dober. Anika super si!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2020 ob 10:22 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        No,no,če je ta za kaj jemati,pejneze mugouče...Eh,ne,za nas,tiste,ki imamo kaj ,je lahko le ...manikirka...vzgojiteljica....

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.