https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

UEFA prestavila tekmo Mure

28.8.2020  

Uefa je sporočila odločitev glede tekme z Nõmme Kalju.


"UEFA je Muro in Nõmme Kalju obvestila, da se tekma 1. kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo prestavi na 10. september na stadion Szusza Ferenc v Budimpešti.

Organizator in plačnik tekme na Madžarskem je Nõmme Kalju FC, igralci katerega se trenutno nahajajo v karanteni. Jutri do 12. ure imata kluba čas potrditi, da sprejemata pogoje in delegiranje tekme. Odločitev Uefe je dokončna, " so zapisali pri NŠ Mura.

*Foto: NŠ Mura (fb)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2020 ob 20:07 orban gost

      se usere na Slovenju i Estoniju. Janša, zriktaj da bo Orban za zvezdnike svetovnega nogometa odprl meje in bodo slovenčeki lahko brcali tou labdu.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2020 ob 21:23 gost gost

      EVO VAM CEFERINA BANDA ČE BI BILA OLIM BI BILO INAČI NATE NAS ZJEBALI

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.08.2020 ob 22:35 Mamer gost

      Još da nas ovi biju. Joj

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2020 ob 1:20 Busybee gost

      Df-ji se opet kegla😂😂😂

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2020 ob 7:39 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      To je dokaz vsem preseratorjem Mure, ki ste govorili da bo Mura za zeleno mizo zmagala. Zdaj pa boste šli z svojim bratom madžarom igrat. Tja tudi spadate. HAHAHAHAHA. Pa naj vas še izločijo, da ne boste tako prepotentni.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2020 ob 7:48 AAAAAAAAAAA gost

        AJAJA Boš tij razočarani ka itak Muro sovražiš. Madžar te je napravo zatou si čemeren na cejli svejt.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.08.2020 ob 8:16 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      AAAAAAAAAAA gost29.08.2020 ob 7:48 - ti si malo.... To da jaz Muro sovraži, je res ali pa tudi ne. Povem samo realno stanje. V četrtek ste bili že vsi prepričani, da Mura napreduje za zeleno mizo, potem pa vas je poparila novica UEFE. Tako pač je. Sicer pa ste celi čas govorili, da ste dosti boljši od nasprotnika. Imate priložnost in dokažite. Aja, pa vi ne, ker ste samo osebki, ki nosite v klub denar, da se eni lahko preseravajo. HAHAHAHAHAHAHA

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2020 ob 8:49 gost

        Mura mora odigrati tekmo,kar je tudi prav,a takrat se vidi kdo si zasluži ta znesek,katerega dobi zmagovalna ekipa.Tudi Mura je bistra in nevarna.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.08.2020 ob 8:45 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      AJAJAJAJAJAJAJAJAJ Tij Muro sovražiš tou si dokazo že x krat. Či bi bilou po pravilaj kak jih ma UEFA bi Mura mogla zmagati za zelejno mizo, samo ka so zdaj nika zbluzili in tou mi smrdij na estonsko kuhinjo. Najbole je sporno ka je Mura zapravila 2 dnij za brez veze ka so se mogli trgati pa energijp zapravlati za tou Uefino blamažo. Mura de tekmo zmagala na tvojo žalost pa na našo veselje. Da boš tij realen glede Mure ter de zemla gratala ravna. Ge san s ten končo pa lejko pijšeš dale či ti je vola ge več nemo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2020 ob 8:58 gost

        Mura bo tako zmagala kot je zmagal Maribor. Amaterji bijejo slovenske prepotentneže, ki o nogometu nimajo pojma, mislijo pa, da so glavni v Evropi. SLOVENSKI NOGOMET JE NA DNU EVROPSKEGA. Tudi naduti navijači Mure se boste slej ko prej morali sprijazniti s tem. Sem pa siguren, da Rajbar in Kuzmič nimata nič proti temu, da jima bedaki nosite denar. Več vas je bolje je zanju. Krumši, leder fabrika ( socialna pomoč ), kupica, Mura - tej se pa svejt za vas enja.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.08.2020 ob 9:40 nerad gost

      Ne rad moram pritrditi zgornjemu komentatorju, res je, slovenski nogomet še nikoli, ampak res nikoli ni bil tako v kurcu, kot je sedaj.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.