https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, policija prosi očividce za pomoč

30.08.2020 ob 7:00  

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, dve kaznivi dejanji, štirinajst kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in obravnavali tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili v R Slovenijo.


V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana.

Ob 14.10 uri se je v M. Soboti v semaforiziranem križišču Ulice Štefana Kovača in Ulice Mikloša Kuzmiča zgodila prometna nesreča. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče  naprošamo priče ali očividce da pokličejo na telefonsko štev. 113 ali se oglasijo na Postaji prometne policije M. Sobota.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana tatvina vrtnin in tatvina kolesa.

Javni red in mir je bil kršen desetkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Obravnavani so bili trije tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v R Slovenijo. Po končanem postopku bodo vrnjeni tujim varnostnim organom.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2020 ob 15:35 gost gost

      čudno da policija ne objavlja kolikim prekmurcem so recimo danes vzeli denar in iz njih in njihovim družinam naredili gorje in to samo zato ker recimo niso bili zapasani ali so malo prehitro vozili ali telefonirali ali druge nepomembne kao prekrške in in njim zagrenili življenje kakor tudi njihovim otrokom nikoli nebom razumel človeka policista ki za nek kurčev prekršek sočloveku vzame tretino mesečnega dohotka a je tako zabit da ne razmišlja ja madona če temu človeku vzamem tristo € ja kako bo pa preživela njegova družina njegovi otroci in tako naprej z druge strani ga pa prosijo kot morda očividca da jim pomaga rešiti neko zadevo ker oni tega niso sposobni dajte no kam pa gre ta svet zato vsak policist ko bo zvečer pri večerji z svojimi otroki in družinskem veselju pri polni mizi naj mu vedno pride na pamet jaz sem pa danes neki družini onemogočil takega veselja v družini kot ga imam jaz in naj ga ta misel preganja vseskozi ko bo vesel z svojo družino naj se mu ta misel vtre v srce in naj z tem živi kajti slejkoprej se bumerang vrne kajti pregovor pravi če nemoreš sočloveku pomagati mu ne škodi kajti vrnilo se ti bo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.