https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Bodo Muraši zaigrali z nizozemsko ekipo PSV Eindhoven?

1.9.2020  

V primeru, da se bodo nogometaši Mure uvrstili v 3. krog kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo, na Fazanerijo prihaja PSV Eindhoven.


Kljub temu, da Muraši niso preskočili niti prve ovire, je že znan nasprotnik na tretji oviri. Danes je bil v Nyonu opravljen žreb parov tretjega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo, ki je določil nasprotnika Muri, v kolikor uspe 10. septembra v Budimpešti izločiti Nomme Kalju FC ter še nato 17. septembra na Fazaneriji danski Aarhus.

Murašem je žreb v tretjem krogu namenil dvoboj z nizozemsko ekipo PSV Eindhoven. Srečanje bo v primeru uvrstitve odigrano na Fazaneriji in to 24. septembra.

Morebitni nasprotniki Mure so bili še: Honved Budimpešta/Malmö in Sporting.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2020 ob 15:07 gost

      Odkrito povedano če bi Mura prišla do Nizozemcev bi me bilo SRAM zaradi polovične tribune , ki jo imamo in igrišča oddaljenega saj veste kaj mislim zato raje naj izpadejo ali igrajo v Mariboru. Žal ⚽

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2020 ob 16:23 Junko gost

      Psv? Napunijo vas kak pocestnico. Na suho z 3. Ekipo

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2020 ob 17:23 gost

      Zakoj te pa te mora biti sram? V življenji dosta lujdi nema tisto,ka nuca in bi za preživetje mogla meti. Se bo,da se stvari normalizerajo bo tudi to,ka si napiso.mi pa moramo biti ponosni na Muro in naše nogometaše,ka so sploj tak daleč prišli z takšnim proračunon in takšnimi igralci.

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2020 ob 20:30 gost

        Ali stadijon je v sramoto celi Sloveniji kaj takega ne vidiš nikjer ( na pol igrišča tribuna ).Vo bi spadnoli hujše kak ena siromašna šiptarija.

        3 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2020 ob 9:46 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

        Ja kam je pa prišla? Saj pa Mura še ni dosegla NIČ kar bi bilo vredno omembe. V prvenstvu sredina lestvice, v pokalu sreča, ker ni naletela na močnega nasprotnika. In s tem se vi hvalite? Res ste bogi, se mi prav smilite.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2020 ob 20:31 old gringos gost

      Či pa več nega Šiftara na komunali ka bi pa malo pajnez dau pa bi zozidali cejlo tribuno !

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2020 ob 22:18 Gmail gost

      Šolali vas budeju ko malu djecu

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.09.2020 ob 6:57 gost

      SANJALA SVINJA KUKURUZ !!!!!!! JAO, JAO "BODO ZAIGRALI" Ka nej ste zapisali da bodo igrali z Barcelono ? In to v finalu, naj vam Bog pomaga novinarji.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.09.2020 ob 9:44 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Vi niste normalni. Mura še niti prve tekme ni zmagala in izločila nasprotnika, vi pa že o tretjem krogu kvalifikacij. To lahko samo otroci tako komentirajo. Ste krepko preskočili vso svojo kvaliteto. Sramota. Zato pa bo večje razočaranje, ko boste izpadli proti Estoncem. In prav vam je.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.09.2020 ob 11:34 Busybee gost

      Df tvoji komentarji so odraz tvoje nwmoči- luzerska mentaliteta pač- če sam niswm sposoben in uspešen bom udaril po tistem ki je....luzer Df bedna ti duša

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.