https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju zaposlijo voznika, laboranta in kuharja

03.09.2020 ob 6:00  

V Pomurju je trenutno na voljo 380 prostih delovnih mest, ki so objavljena na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih smo izbrskali, preverite, morda je katero delovno mesto ravno pravšnje za vas.

Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota, zaposli čistilko za določen čas, 4 mesece, za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 4. septembra, vlogo pošljite po pošti ali e-pošti.

Dom starejših Rakičan zaposli dietnega kuharja za nedoločen čas. Če imate vsaj eno leto delovnih izkušenj in srednjo poklicno šolo, lahko do 6. septembra pošljete svojo vlogo po pošti.

Dom starejših Lendava Idoesebb Polgarok Otthona Lendava zaposli vzdrževalca za določen čas, 6 mesecev. Če imate vsaj dve leti delovnih izkušenj in srednjo strokovno izobrazbo, pošljite vlogo po pošti do 7. septembra.

Osnovna šola Gornja Radgona zaposli učitelja gospodinjstva za določen čas, 1 leto, za skrajšan delovni čas. Če imate visokošolsko univerzitetno izobrazbo ali visokošolsko 2. stopnje lahko do 7. septembra pošljete svojo prijavo po e-pošti.

Osnovna šola Gornja Radgona zaposli laboranta, za določen čas, eno leto s skrajšanim delovnikom. Če imate visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno pošljite svojo prijavo do 7. septembra po e-pošti.

Proconi, proizvodnja pripravljenih jedi d.o.o., iz Murske Sobote zaposli vzdrževalca/strojnika za določen čas, 3 mesece. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo in eno leto delovnih izkušenj. Čas za prijavo je do 9. septembra po e-pošti.

ProjTom, projektiranje d.o.o., iz Drakovcev zaposli projektanta gradbenih konstrukcij za določen čas, 6 mesecev. Če imate višješolsko izobrazbo ali višjo strokovno se lahko prijavite do 10. septembra, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

Plastični izdelki Anton Kurnik s. p., iz Veščice zaposli delavca v proizvodnji, za določen čas 2 mesecev. Če imate 1 leto delovnih izkušenj in osnovnošolsko izobrazbo, pokličite za razgovor do 10. septembra.

Roto - Pavlinjek, proizvodnja plastičnih izdelkov in trženje d.o.o., iz Murske Sobote zaposli orodjarja za določen čas, 6 mesecev. Pričakujejo srednjo strokovno izobrazbo, srednjo splošno ali smer metalurgija. Čas za prijavo je do 16. septembra po e-pošti.

Renttour, Podjetje za transport, špedicijo in turizem d.o.o., iz Lukavcev zaposli voznika v mednarodnem cestnem prometu za določen čas, 12 mesecev. Če imate izpit B, C, E kategorije, lahko do 2. oktobra pošljete vlogo po e-pošti ali pokličete za razgovor.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2020 ob 8:56 Grozdje gost

      Jaz bi šel zastonj obirat grozdje bogatašem z svojim prevozom in malico .Tako bi pomagal bogatim ,da bi še bili bolj bogati delavci pa še bolj izkoriščeni in minimalno plačani seveda ,kot je že navada .

      23 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.