https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Velenjski Rudar previsoka ovira za Čardo

2.9.2020  

Danes je v Martjancih bilo odigrano srečanje prvega kroga Pokala Slovenije, v katerem je domača ekipa Čarde gostila bivšega prvoligaša velenjski Rudar. Slednji so srečanje dobili s končnih 1 : 5.

NK Čarda : Rudar Velenje 1:5 (0:1)

(Malačič (ag) 1, Žurga 55, Barbarič 67, Vošnjak 72 in 77 in Jovanović 75)

Srečanje so po pričakovanju boljše pričeli gostje iz Velenja, ki so že v prvem napadu, po avtogolu domačega igralca Roka Malačiča prišli do vodstva v prvi minuti. Kljub temu se domači niso predali in si v prvem polčasu priigrali nekaj lepih akcij, a vse so ostale brez konkretnega zaključka, tako je izid po prvih petinštiridesetih minutah ostal pri minimalni prednosti Velenjčanov. 

Tudi v drugo polovico srečanja so konkretneje stopili gostje, ki so takoj zapretili domačinom in svoje vodstvo povišali že v 55. minuti, a domačinov to ni ustavilo. Nogometaši Čarde so se borili in si uspeli priigrati nekaj lepih priložnosti. Najplodovitejši so bili v 67. minuti, ko je Niku Barbariču naposled le uspel premagati velenjskega vratarja in znižati izid. Sledila je plodovitejša igra domačinov, a samo do 72. minute, ko je po napaki domačih branilcev, Vošnjak uspel ukrasti žogo in izid spet povišal na dva gola razlike. Gostje so v naslednjih petih minutah uspeli zadeti še dvakrat in tako slavili s končnih 1 : 5.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2020 ob 20:10 Njiva gost

      med kukurco igrajo,kukurca liga

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2020 ob 20:16 Cuzek gost

      cifer pelaj si toga maloga pajaca ciglariča domov ksebi.nemata blage veze o labdanju,norca dva v zadnji minuti dobita gol.keroga je ta mali pajac skuha.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2020 ob 11:39 Krajan gost

      Nej samo Cigla eijni Vok isto dva malidva palčka za nika obadva, mladince daj notri.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.